Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Νέα βόμβα Σόιμπλε: Να γιατί τα προγράμματα για την Ελλάδα ήταν… μάταια!

Posted: 03 Jun 2017 01:05 AM PDT


Σφοδρή επίθεση ενάντια στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) εξαπέλυσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας σε συνέδριο στο Βερολίνο.Όπως αναφέρει το newmoney.gr, ο κ. Σόιμπλε δεν δίστασε να κατηγορήσει το ΔΝΤ για τη σύνταξη «μάταιων προγραμμάτων» και να προσθέσει ότι, όλα αυτά που εκτιμά το Ταμείο για την ελληνική οικονομία, πέραν όλων των άλλων, δεν πρόκειται να την καταστήσουν ποτέ ισότιμο μέλος της ευρωζώνης.«Διαφωνούμε με το ΔΝΤ για τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη της Ελλάδας για τα επόμενα 40 με 50 χρόνια. Αυτή τη στιγμή, το ΔΝΤ δεν είναι πρόθυμο να δεχθεί ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας μπορεί να ξεπεράσει το 1% για τα επόμενα 40 χρόνια» τόνισε ο κ. Σόιμπλε.Στηριζόμενος, μάλιστα, στην παραπάνω εκτίμηση του ΔΝΤ, δεν δίστασε να προσθέσει ότι «ως εκ τούτου, κάποιος μπορεί να εξηγήσει γιατί όλα τα προγράμματα (σ.σ.: της Ελλάδας) αποδείχθηκαν μάταια».Επιπρόσθετα, εκτίμησε ότι με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 1% στα επόμενα 40 χρόνια η Ελλάδα δεν θα κατορθώσει να κλείσει το χάσμα που την χωρίζει από τις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης.
You are subscribed to email updates from ευανάγνωστο.
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States
ευανάγνωστο (noreply@blogger.com)
"Διαπιστώσεις", που ήταν ηλίου φαεινότερες από την πρώτη στιγμή του ελληνικού δράματος. "Διαπιστώσεις", που φυσικά ήταν γνωστές στον Γερμανό υπουργό οικονομίας από το 2010, αφού η  καταστρεπτική διαδρομή των δήθεν αναπτυξιακών προγραμμάτων του ΔΝΤ είναι διαχρονικά ξεκάθαρη, σταθερή και αμετάβλητη.... Απλώς, η ελληνική περίπτωση υπήρξε, όπως αποδεικνύεται, δυσκολότερο να συσκοτιστεί, από άλλες, εξ' ου και η αποχώρηση του ΔΝΤ, για να μην είναι παρόν στην τελική φάση  εξαφάνισης της Ελλάδας από προσώπου Γης. 

Οποία, λοιπόν, ευρωπαϊκού αρώματος υποκρισία, και όχι μόνον από τους "επιστήθιους φίλους" Γερμανούς, αλλά και από το σύνολο των  προσφιλών εταίρων μας! Οποία εγκληματικής μορφής  "ευρωπαϊκή συνοχή και αλληλεγγύη"!!!!

Τώρα πια μπορεί κανείς  να βασιστεί με ασφάλεια  σε λογικές προβλέψεις, σχετικά με τις εξελίξεις "συνοχής, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας", που θα ισχύσουν όταν ολοκληρωθεί, και κυρίως επισημοποιηθεί, το σχέδιο της "Ευρώπης πολλών ταχυτήτων", που προχωρεί αλματωδώς με τη σύμπραξη, ήδη, και του Γάλλου  προέδρου.  Τύφλα να έχουν, στο ευρωπαϊκό μέλλον,  οι διακρίσεις της αρχαίας Ελλάδας, σε ελεύθερους πολίτες, περιοίκους και δούλους!

Και, βέβαια, εύλογο το ερώτημα τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε: Τι ακριβώς, αναμένουν, σχετικά με  την κατεστραμμένη  Ελλάδα μας, όλοι όσοι τώρα αποφασίζουν για την τύχη της (και θα αποφασίζουν προσεχώς), ώστε να  δικαιολογείται το γεγονός ότι  εξακολουθούν να επιμένουν ευλαβικά-συγκινητικά-  αλλά και ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ, αλλά και με ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ,   σε......"ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ  ΠΟΡΕΙΑ" ( με ή χωρίς  γραβάτα);;;;;;  Τι τους εμποδίζει να ανοίξουν τα μάτια τους, στην οικτρή πραγματικότητα, και να δουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  την ΑΒΥΣΣΟ, χωρίς ημερομηνία λήξης, στην οποία οδηγούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα  την πατρίδα; 

ΕΛΕΟΣ, για να συνειδητοποιήσουν οι πολιτικοί μας, αλλά και ο λαός μας, την άμεση ανάγκη αντίδρασης στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Η κυρία Μέρκελ είχε δίκαιο υποστηρίζοντας ότι μετά τη στάση του πλανητάρχη Ντόναλντ Τράμπ, απέναντι στην Ευρώπη, η Ευρώπη (δηλαδή η Γερμανία και ίσως-ίσως και η Γαλλία) πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια της. Αλλά, αυτή η προτροπή, πρέπει τώρα να απευθυνθεί, σε δύναμη, προς την Ελλάδα, για να αγωνιστεί και να σωθεί, με τις δικές της δυνάμεις. Αν κατορθώσει να  συγκεντρώσει, αυτές τις δυνάμεις, δεν θα έχει τίποτε να φοβηθεί.  

2 σχόλια:

 1. Βόμβα Είναι το κάτωθεν Σχόλιο!!!!!!!!

  Βρε Ακοινώνητοι βρε Αχαΐρευτοι βρε Αστοιχείωτοι βρε Αχαροι ΌΛΟΙ ΣΑΣ...

  Πρώτον: Κύριοι μου δεν είταν λάθος οι "στατιστικές" και τα συναφή για την ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας τόσο στην ΕΟΚ μετά Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωζώνη!!!! Αλλά βλέπε "Δεύτερον"!

  Δεύτερον: Είτανε Πολιτική Στρατηγική/Στρατιωτική Εντολή/Απόφαση η Ένταξη της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας Σαυτό το Πλέγμα/Δύκτι! Ο λόγος βλέπε "Τριτον"!

  Τρίτον: Το Πολιτικό Μύνημα/Σύνθημα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" δεν είναι ξεκάρφωτο αλλά έχει βαθιά ιδεολογική Ανάλυση της Πραγματικότητας του Τότε και Του Σήμερα! Αυτό το ξέρουν τόσο οι Αποικιοκράτες όσο αναγκαστικά και οι Αποικιοκρατούμενοι Λακέδες τους! Γιαυτό Άλλωστε ο Α. Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) κλέβωντας "Συνθήματα" τα έβαλε στην διακήρυξη του της 3ης του Σεπτεμβρίου! ΔΕΝ θα μπούμε σε αναλύσεις τώρα παλιές στον Χρόνο και τετριμένες για την Ώρα!!! Αλλά ένα Σας λέμε: Κοιτάξτε Το Σήμερα τόσο της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας όσο και την εξέλιξη με άλλες Χώρες (μικρές/μεγάλες/προτεκτοράτα) σε Απλές Συναρτήσεις της Σημερινής ΕΕ και του ΝΑΤΟ!!! Το Πράγμα μιλά από μόνο Του!!!

  "ΕΟΚ/ΕΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ"!!!


  ΚΑΙ για απόλαυση ως επιδόρπιον πάρτε και Αυτό:


  Don't worry, be happy!!!

  Κάτι Τι μοοοουυυυ θυμίζει αυτή η ... Φράση κάποιου Ινδού Γκουρού του Mehr Baba που είναι ένα από τα βασικά σλόγκαν τόσο του εσωτερικοναζιζοφασισμού όσο και του ΣΗΜΕΡΑ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ κ. Πολιτικής στην Ευρώπη! Το Αυτό σλόγκαν επίσης το είχαν τόσο η γενιά των "Λουλουδιών" και της μαστούρας όσο και πολλών "Απελευθερωμένων" μουσικών συγκροτημάτων διευρυμένης ... μαστούρας όπως π.χ. οι ... Μπίτλς/Beatles!

  Το "Don't worry, be happy" είναι Ένα Είδος του Apolitik/Απολίτικ που θέλει το Σύστημα το Καπιταλιστικό (=Καπιταλοναζιστικοφασιστικό!)!

  Η Πραγματική Αριστερά (όχι Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/Αlexis και ντράβαλα) Παγκοσμίος το χρησιμοποιεί ως ... ειρωνικό βρίσιμο!

  Παρεπιπτώντος ο Καπιταλισμός ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μιλά για την προστασία ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!
  Και εάν μιλά παρολαταύτα ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΤΟΥ Απάνθρωπο και Ναζιστικοφασιστικό Του Πρόσωπο! Διότι ΔΕΝ μπορείς να Αγαπάς Την Φύση/να Την Προστατεύεις και Παράλληλα να Απαξιώνεις Τον Άνθρωπο!!! Διότι (έναν Σας Διαφεύγει) ο Άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (Το Φτύσιμο Μου ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Στούς ... Ράσπουτιν)!!!

  Δεν μπορεί να Είσαι "Οικολόγος" και να μην είσαι ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ (π.φ.) ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ/ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!

  Όσο αναφορά την Πραγματική Επιστημονική Διάσταση Της Ατμόσφαιρας και Του Κλίματος και της "Ανθρώπινης Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης" ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ να κάνουμε Πολιτική/Επιστημονική/Οικονομική/Στρατηγική Ανάλυση ΔΙΟΤΙ ΌΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Αθηνά/Σοφία/Γνώση/Επιστήμη) Είναι ο ... Παπαdemonius Τότε λέμε ... Αρκεί! Τόση Προδοσία Στην Ανθρώπινη Ελληνική (ναί Παγκόσμια) Επιστήμη όσο και Στην Εθνική Πολιτική Αυτού Του Ελληνικού Λαού/Κράτους Είναι Ανηπόφορει και Άτιμη και Προστυχιά και... και... και... !!!


  Γιαυτό Σας λέμε Don't worry, be happy"!

  Και Σας χαρίζουμε Το:

  ΜΗΝ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΑ ΕΣΥ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟ και τραλαλά τραλαλά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρέ Ζουράρι Ρέ Γαβρόγλου! Μάθετε Ελληνικά διότι τα ελληνικά Σας είναι για εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας στους Χρυσαυγίτες!

  Σας Συνιστούμε να μάθετε Ελληνικά στην Λογική Της Γλώσσας ΤΩΝ Ελλήνων!!!

  Ως Αρχή Σας Συνιστούμε κάποιον Άγνωστο Αφανη Έλληνα τον Κωστή Παλαμά!

  Άκουσε μπρέ Ζουράρι και Γαβρόγλου τι έγραψε:  "Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, Μηδέ Λεβέντες Όσσα, Ραγιάδες έχεις Μάνα Γη, Σκυφτούς για το ΧΑΡΑΤΣΙ, Κούφιοι και Οκνοί καταφρονάν τη Θεία τραχειά Σου Γλώσσα,των Ευρωπαίων Περίγελα και Των Αρχαίων Παλιάτσοι ... Και Δημοκόποι Κλέωνες και Λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες Βάρβαροι,και Χαύνοι Λεβαντίνοι, Λύκοι ώ Κοπάδια οι Πιστικοί και Ψωριασμένοι οι ΣΚΥΛΟΙ κι οι Χαροκόποι Αδιάντροποι και ΠΟΡΝΗ η Ρωμιοσύνη."


  Τα δέοωντα Μου ..... Ζουράρι και Γαβρόγλου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή