ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Πρόκληση από το ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ: «Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά, είναι δικαίωμά μας»

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Πρόκληση από το ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ: «Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά, είναι δικαίωμά μας»

Γιατί να πέσει "σαν βόμβα  η δήλωση αλυτρωτισμού του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ";;; Είναι δυνατόν να γίνει πιστευτό ότι οι δικοί μας αρμόδιοι είχαν ΤΟΟΟΟΣΗ αφέλεια, για να πιστεύουν ότι οι γείτονες Σλάβοι θέλουν το όνομα "Μακεδονία", επειδή τους αρέσει......ηχητικά;;;;Αγνοούν τις συνεχείς  προσπάθειες, επί δεκαετίες των γειτόνων μας, για να νομιμοποιήσουν με δήθεν επιστημονικές μελέτες, την κλοπή του ονόματος και, ΦΥΣΙΚΑ της ταυτότητας!!!!
Μη χειρότερα, λοιπόν,  εφόσον συνεχίζουν οι δικοί μας  ανενόχλητοι τις......διαπραγματεύσεις και .......τολμούν μάλιστα  να  εναντιώνονται στα   συλλαλητήρια . Άραγε, γιατί; Τι φοβούνται;;; Μήπως δυσαρεστήσουν ακριβώς  ποιους, επειδή οι Έλληνες είναι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;;; Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι, και όχι μόνο στο θέμα της Μακεδονίας, αλλά και στο οικονομικό μας πρόβλημα, που οι αρμόδιοι το βλέπουν δήθεν  να βελτιώνεται, αλλά στην πραγματικότητα επιδεινώνεται ακατάπαυστα. Αν συνεχίσουμε έτσι, και δεν αλλάξουμε κατεύθυνση, θα πουληθεί ολόκληρη η Ελλάδα και χιλιάδες Έλληνες θα μείνουν στο δρόμο. Δεν πρέπει να αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η  απαράδεκτη κατάσταση.

Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Πρόκληση από το ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ: «Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά, είναι δικαίωμά μας» ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Πρόκληση από το ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ: «Είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε μακεδονικά, είναι δικαίωμά μας» Reviewed by Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη on Φεβρουαρίου 02, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια