Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Όταν το ΟΧΙ γίνεται ΝΑΙ και....σώζεται η Ελλάδα! (περί σχεδίου Β, και ....σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την τιμωρία των ενόχων).Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, 10.7,2017

Όταν το ΟΧΙ  γίνεται ΝΑΙ και....σώζεται η  Ελλάδα! (περί σχεδίου Β,  και ....σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής  για την τιμωρία των ενόχων)
Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη                                    10.07.2017
===================================================

Οι, οπωσδήποτε, αδικαιολόγητα,  καθυστερημένες εκμυστηρεύσεις των δύο ξένων συμβούλων της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, σχετικά με την ύπαρξη σχεδίου Β, στα πλαίσια του δημοψηφίσματος του 2015, προκάλεσαν  σωρεία αντιδράσεων. Αυτές, με επιείκεια χαρακτηρίζονται συλλήβδην  ως εξωπραγματικές. Μέσα από αυτές, αποδεικνύεται, περίτρανα και για πολλοστή δυστυχώς φορά, ότι στη χώρα μας έχει απολεστεί η όποιου βαθμού  δυνατότητα αντιμετώπισης των προβλημάτων μας, με βάση τη στοιχειώδη λογική και με γνώμονα  τα εκάστοτε δεδομένα της πραγματικότητας. Εκλαμβάνονται έτσι, συστηματικά, ως αδιάσειστες αποδείξεις,  υποθέσεις αβάσιμες, που φυσικά ουδέποτε επαληθεύθηκαν, αλλά  που, αντιθέτως, μεθοδεύτηκε η αποθάρρυνση της όποιας  σοβαρής και αντικειμενικής συζήτησης, γύρω από αυτές.  Με βάση  έωλες υποθέσεις, που ωστόσο  η πλειοψηφία των ΜΜΕ τις διαχειρίζεται ως απόλυτη αλήθεια, βλέπουν τη δημοσιότητα σωρεία συζητήσεων, που κατά περίπτωση κατηγορούν ή υπερασπίζονται  αποφάσεις και ενέργειες, διαμετρικά αντίθετες των ορθολογικών, προβαίνουν στην αποκάλυψη δήθεν σκανδάλων και επικαλούνται τη δήθεν αδήριτη ανάγκη   σύστασης εξεταστικών επιτροπών για την τιμωρία των ενόχων.
          Η τελευταία, προς το παρόν, περίπτωση ηθελημένης χάλκευσης των γεγονότων, αναφέρεται στις λεπτομέρειες ενός σχεδίου, που όπως φαίνεται είχε εκπονηθεί κατά την περίοδο που προηγήθηκε του δημοψηφίσματος, προκειμένου να προετοιμάσει τις συνθήκες μιας ομαλής μετάβασης στις απαιτήσεις του ΟΧΙ. Αντιπαρέρχομαι κρίσεις, σχετικά με τη μέθοδο, που επιλέχτηκε για τη μετάβαση αυτή, και που όπως έγινε γνωστό, περιελάμβανε  την εισαγωγή παράλληλου νομίσματος και τη διεξαγωγή ορισμένων συναλλαγών με τη χρήση κουπονιών, διότι το πρόβλημα  δεν είναι το πόσο καλή ή κακή ήταν. Αντιθέτως, το πρόβλημα όπως εμφανίζεται είναι, ότι κατά τους επικριτές του σχεδίου Β, αυτό δεν έπρεπε να υπάρξει, διότι συνιστά  εγκληματική πράξη και  θα οδηγούσε την Ελλάδα στην καταστροφή.
          Η άποψη αυτή απορρέει από ένα όργιο μετάλλαξης της πραγματικότητας. Συγκεκριμένα:
1. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν ένα βροντερό ΟΧΙ. ΟΧΙ στα μνημόνια και στη λιτότητα. Πως, λοιπόν, (χωρίς την πραξικοπηματική μεταβολή αυτού του ΟΧΙ σε ΝΑΙ), θα μπορούσε να υλοποιηθεί η θέληση του 63% του ελληνικού λαού, αν δεν είχε προβλεφθεί ένα σχέδιο μετάβασης στη νέα αυτή κατάσταση, που ήταν ακριβώς το σχέδιο Β; Συνεπώς, εγκληματική θα ήταν η μη πρόβλεψη ενός σχεδίου Β, και όχι η εκπόνησή  του.
2. Είναι όντως εξοργιστικό το γεγονός ότι οι διάφορες αντιδράσεις εναντίον της ύπαρξης του σχεδίου Β, που υποδεικνύουν την ανάγκη, της δήθεν τιμωρίας των δήθεν ενόχων, αποδέχονται με τέτοια ασύγγνωστη άνεση, ως νόμιμο, το αποτέλεσμα της κατεξοχήν συνωμοτικής και αντιδημοκρατικής μεταβολής της βούλησης του ελληνικού λαού, εξαφανίζοντας από το προσκήνιο το εντελώς ξεκάθαρο  ΟΧΙ. Αυτό, ακριβώς, το ΟΧΙ που απαιτούσε, χωρίς την ελάχιστη αμφιβολία, την εκπόνηση ενός σχεδίου Β, προκειμένου να αποφευχθεί το χάος.   Και πως να μην ανατρέξει κανείς, για να φρεσκάρει τη μνήμη,  στην ανατριχιαστικού περιεχομένου συνομιλία  του Νίκου Χατζηνικολάου με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη  στις 7.7.2016 στο REAL FM/Video; Σε αυτό, ξεδιπλώνονται αβίαστα οι συνωμοτικές  μεθοδεύσεις της συνταγματικής εκτροπής, που κατέληξαν να εμφανίσουν το ΟΧΙ ως  ΝΑΙ, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την σαφέστατα εκφρασθείσα βούληση του ελληνικού λαού. Μέχρι και οι εταίροι/δανειστές μας επιστρατεύθηκαν εκείνη τη νύκτα για να βοηθήσουν στην άνομη αυτή επιχείρηση.
3. Είναι σαφές ότι, αν κάποτε, αναζητηθούν οι ένοχοι του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ,  για να  εξηγήσουν στον ελληνικό λαό τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη νύκτα, και πως ακυρώθηκε  το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, με την επιβολή απόφασης  ολοκληρωτικού καθεστώτος, αυτοί σίγουρα δεν θα είναι οι συντάκτες του σχεδίου Β.
4.Το αποκορύφωμα, όμως,  του παραλογισμού είναι η προβολή σχετικού επιχειρήματος, που καταδικάζει, μεταξύ άλλων, την εκπόνηση του σχεδίου Β, "επειδή δεν ρωτήθηκε ο λαός, αλλά όλα έγιναν πίσω από την πλάτη του". Το επιχείρημα είναι σαθρό, αφού παραβλέπει ηθελημένα ότι στο ΟΧΙ περιλαμβάνεται σίγουρα και το GREXIT. Γιατί, πως θα ήταν δυνατόν, για την Ελλάδα, να παραμείνει στην Ευρωζώνη, ενώ θα είχε απεμπολήσει λιτότητα και μνημόνια; Και, επιπλέον, είναι και φαιδρό αυτό το επιχείρημα, διότι πως, πότε και που ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός, αν συμφωνεί με  τα συνεχή απάνθρωπα μέτρα, που λαμβάνονται ερήμην του, και που προοδευτικά τον εξαθλιώνουν;
5. Ένας  τραγέλαφος, εξάλλου, αναδύεται από το γεγονός  ότι, μεταξύ άλλων, κατηγορείται ο Πρωθυπουργός επειδή  "γνώριζε για το σχέδιο Β"! Αναμφίβολα,  καλώς το γνώριζε, αλλά αλλού είναι το πρόβλημα. Δηλαδή στο ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας   αδυνατεί  να  υπερασπιστεί το σχέδιο Β εφόσον, στην πορεία,  απαρνήθηκε το ΟΧΙ μετατρέποντάς το αυθαίρετα σε ΝΑΙ .
6.Τέλος, πως αλήθεια  να χαρακτηρίσει κανείς την ασύγγνωστη ελαφρότητα, με την οποία αποφαίνονται οι επικριτές του σχεδίου Β, για το ότι δήθεν αυτό το τελευταίο θα σήμαινε την καταστροφή της Ελλάδας....υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι  η καταστροφή  απεφεύχθη χάρη στη μετάλλαξη του ΟΧΙ σε ΝΑΙ!

Θα χαθούμε γιατί, τελικά,  μας λείπει το μέτρο, αλλά και ο κοινός νους.

11 σχόλια:

 1. Ανώνυμος29 Ιουνίου 2017 - 10:00 μ.μ.
  Τι έκανε λέει;;;
  Ο Γιούνκγερ... επίτιμος καθηγητής στο ... ΑΠΘ;;;

  Ανοιχτή Προσβολή στο Όνομα Του Αριστοτέλη και στον Ίδιο τον Αριστοτέλη με Ταύτιση Του ΑΠΘ με Νεκρόφιλους!!!

  Αλλά τι περιμένεις από μια Χώρα που διώχνει τόσο τους Επιστήμονες στο Εξωτερικό όσο και γενικά τον Λαό της Αυτής Χώρας!!!

  Η "Ελληνική" Εξουσία Είναι Εχθρός Της Ελλάδος τόσο στον Ακαδημαϊκό Τομέα όσο και στον Πολιτικό!

  Γενικά και Ειδικά: ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΕΧΘΡΙΚΌ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ! ΌΛΟ ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! Έχουν Τα Ίδια Χαρακτηριστικά Τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά που Έχουν οι Βρετανοί Αποικιοκράτες και τα ΕλιτοΣιωνιστικά Ναζοί (παραπομπή στο έργο: Ο Μεγάλος Δικτάτωρ του Τσάρλι Τσάπλιν!)!!!


  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ Ο-Λ-Α ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΟΝΔΥΛΙΑ (Από το "21" μέχρι Τώρα/Σήμερα ΌΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΏΡΑ Η ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΗ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!)!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν θα Αναφερθώ Σε Πολιτική αλλά στην Φιλοσοφία Του Είναι και του Γίγνεσθαι!

  Μέχρι και ο Αριστοτέλης Ταρακουνήθεικε διότι το Πανηστήμιο Που φέρει Το Όνομα Του Ξέπεσε Τόσο!

  Ο J.C.J. Από τουλάχιστον της Πρωθυπουργίας του στο Λουξεμβούργο έδειξε την ΕλιτοΝαζιστοΦασιστική του ιδεολογία! Με Τους Νόμους που έφτιαξε τότε για τα μονοπώλια της Ευρώπης να αποφεύγουν τους φόρους στα Κράτοι που δραστηριοποιούνται!

  Και γιαυτό το Καπιταλιστικό Κεφαλαίο τον Έκανε Πρόεδρο της Κομισιόν!

  Κοιτάξτε το βιογραφικό του J.C.J.!

  Ο Νεκρόφιλος αυτός στην Ιδεολογική του Αντίληψη Είναι Φανατικός Ανθέλληνας! Γιαυτόν Δεν Υπάρχουν Έλληνες Έχουν Εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από Σλαύβους Οθωμανούς Σαρακινούς Κέλτες Γότθους... (και προσθέτουμαι και ΕΜΕΙΣ ΑΠΌ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ)!!!

  Αυτός Είναι! Την βλέπει Την Ελλάδα Ως Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων... ΧΩΡΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

  Εσείς Λακέδες Αυτών Τιμάται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν θα Αναφερθώ Σε Πολιτική αλλά στην Φιλοσοφία Του Είναι και του Γίγνεσθαι!

  Μέχρι και ο Αριστοτέλης Ταρακουνήθεικε διότι το Πανεπιστήμιο Που φέρει Το Όνομα Του Ξέπεσε Τόσο!

  Ο J.C.J. Από τουλάχιστον της Πρωθυπουργίας του στο Λουξεμβούργο έδειξε την ΕλιτοΝαζιστοΦασιστική του ιδεολογία! Με Τους Νόμους που έφτιαξε τότε για τα μονοπώλια της Ευρώπης να αποφεύγουν τους φόρους στα Κράτοι που δραστηριοποιούνται!

  Και γιαυτό το Καπιταλιστικό Κεφαλαίο τον Έκανε Πρόεδρο της Κομισιόν!

  Κοιτάξτε το βιογραφικό του J.C.J.!

  Ο Νεκρόφιλος αυτός στην Ιδεολογική του Αντίληψη Είναι Φανατικός Ανθέλληνας! Γιαυτόν Δεν Υπάρχουν Έλληνες Έχουν Εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από Σλαύβους Οθωμανούς Σαρακινούς Κέλτες Γότθους... (και προσθέτουμαι και ΕΜΕΙΣ ΑΠΌ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ)!!!

  Αυτός Είναι! Την βλέπει Την Ελλάδα Ως Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων... ΧΩΡΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

  Εσείς Λακέδες Αυτών Τιμάται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τον ρόλο των φονιάδων των Λαών των Αμερικανών των ξέρουμε καλά με της Φασιστικές Στρατιωτικές Χούντες Τους που Επέβαλαν!

  Τον Ρόλο ΤΩΝ Βρετανών/Αγγλων Αποικιοκρατών για το Ζήτημα της Κύπρου ΔΕΝ ΜΙΛΆ ΚΑΝΕΙΣ!!!
  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

  ΟΙ Άγγλοι ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ... 1944!!!

  ΈΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!

  ΈΞΩ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!

  ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ/ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!

  ΈΞΩ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΎΡΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ!!!

  ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ!!!
  Υ.Γ. Ευχαριστούμε Την Κραταιά Σοβιετική Ένωση που ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΉ ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ!!! Θυμούμαστε και Ευχαριστούμαι Την ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ!!! (Όταν την Χώρα μας κυβερνούσαν Λακέδες ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών Αυτών που ΜΑΣ κάναν τον Εμφύλιο και Τα Ξερονήσια και Την Αμερικάνικη Χούντα Του 67 και Τα Ίδια ΑγγλοΑμερικάνικα Σκατά Κάναν Την Κατεχώμενη Κύπρο!!! ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ρέ σείς βγήκαν καινούργια ναρκωτικά και χημικές παραισθησιογόνες ουσίες;;;

  Απίστευτο!!!

  Και Είσται ΕΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ;;;;;;

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

  Και τι λέει η Επίσημη Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία;;;;;;

  Ρωτάμαι την Διεύθυνση Διώξης Ναρκωτικών της Χώρας: Τι είδους Νέα Ναρκωτική Ουσία Είναι Αυτή που Αγιοποιούν και τα Κάστανα;;;; Είναι μια νέα έκδοση LSD;;; Καινούργιο φάρμακο της Bayer;;;;;

  Απίστευτο!!! Αδύνατον!!! ..... Ανέλπιστον!!!

  Προς Αρχιεπισκοπή: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΓΙΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΧΘΥΣ!!!

  ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 1ον. Το ότι γράφετε ότι ο Νίκος είναι (συν)ιδρυτής του ΚΚΕ (λόγω... Δικαστικής/Μνημονιακής/Ανθελληνικής Δικαιοσύνης) το Θεωρούμε ΕΜΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!!

  2ον. Το ότι ο Νίκος είναι Αντισταλινιστής και ΑντιΣοβιετικός ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΆΤΟΜΟ ΤΟΥ!!! (Εκτός άν στην πορεία της Ζωής Του Νικολή Εντάχθηκε στα Βρυξελλιώτικα Επιδοτικά {ΝαζιστοΦασιστικά} Προγράμματα του ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ κοινώς ΜΚΟ/ΠΡΑΤΤΤΤΩ ... ΩΩΩ !!!!).

  3ον. Εμείς Τον Ξέρουμε Τον Νίκο από το 80 ως Ειλικρινή και Ντόμπρο! Ο Χαρίλαος Μας Έλεγε Την (Σωστή) Γνώμη Του κάπου κάποτε στο Ψυχικό αρχές ... 90 τόσο για τον Νίκο Μίμη και άλλα μικρότερα νούμερα!!! Συμφωνούσαμε με Τον Χαρίλαο σε εκείνο το ... "Δεξιό" Σπίτι Του Ψυχικού! Ο Χαρίλαος Μας ΕΙΘΕΛΕ για Το "Αύριο" Του ΚΚΕ (Το ΚΚΕ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ κ. Ηρωες) ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ... ΔΟΜΗ!!! Και ΤΟΤΕ "Παράξενο" ;;;; Συμφωνούσε ο Καπετάνιος ΠΛΗΡΩΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!! Και Όταν Του Μιλούσαμε Σαυτό Το Σπίτι ΣΤΟ "ΌΝΟΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥ 21 ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΑΣ" του πέφταν τα ... Φτερά (όπως λέμε: Κάποτε στο Τεπελένι... Τώρα Σαυτήν Την Ηλικία...)!!!


  4ον. Ο Νίκος Είναι .... φώναξε μανούλαμ τον γιατρό!!!

  5ον. Ο φίλος Νίκος είναι το ... 4ον.!!!

  6ον. ..... Ο Αρχηγός!!!  Σήμ.: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!
  ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ (που ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!) ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΆΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ 67 ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!! ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΌΛΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!!

  ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ!!! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΑΙ Ραγιάδες Του Κερατά!!


  Στο Όνομα ΤΩΝ Ελλήνων Νεκρών για Ανεξαρτησία Αυτοδιάθεση Αυτοπροσδιορισμό - Ο Αρχηγός!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο Παραλογισμός Στο Πλήρες Μεγαλείο Του!

  ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΉ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!!!

  Αυτές και Άλλες Παρόμοιες Αποφάσεις της "Ελληνοποιημένης Αποικιοκρατικής Δικαστικής Δικαιοσύνης" εμπεριέχουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

  Ανέκαθεν και Πάντοτε η Αντιστροφή Της (έστω και κοινής) ΛΟΓΙΚΗΣ τόσο σε Κοινωνικοπολιτικό επίπεδο όσο και επιστημονικό είτανε και ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ Ναζιστοφασιστικών Ιδεολογικών Ρευμάτων! Η Ιστορία Είναι ο Μάρτυρας Αυτού!

  Η "Απόφαση" της Εμφυλιοπολεμικής Δικαιοσύνης Άλλων Πρόσφατων Καταραμένων και Ανθελληνικών Καιρών/Χρόνων Παραβιάζει και Βιάζει Τόσο Την Κοινή Όσο και Την Επιστημονική Λογική!!! Αυτό Δεν Έχει Σχέση ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ/ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ (για τους Σκατοφωστήρες ΟΛΟΥΣ: Νοοτροπία Εστί ΤΡΟΠΗ (ΕπιστημονικοΦυσικός Ορος) ΣΚΕΨΗΣ και ΌΧΙ... τρόπος σκέψης!!! Εντάξει ΜΛΚες;;;  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ (Χωρίς "να" "θα" "όταν" και "ναι" "μεν" "αλλά") ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!


  Όλοι Ελέγχονται Τόσο Από Τον Ζωντανό Θεό όσο και από Τον Θεό Του/Των Θανάτου/Νεκρών!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πρέπει Να Τελειώνουμε με Ταχύτητα Του Φωτός Με Το Βοθροπαρακράτος και Το "Νομιμο" Κράτος ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών Αποικιοκρατών στην Χώρα Μας ΑΠΟ Το 21 Μέχρι Σήμερα (... και αν φύγαν οι Γερμανοί {ΟΙ Γερμανοί Δεν Είχαν Ούτε Έχουν Ρίζες στην "Ελληνική" Πολιτική Σκηνή ακόμη και από την Εποχή του ... Οθωνα!} είρθαν οι Αγγλοαμερικάνοι... Καινούργια Πάλη Κατοχή {Χούντα/Κύπρος/Εξωρίες/Εκτελεστικά Αποσπάσματα ... Το Σήμερα!}!

  Η "ΔΕΞΙΑ" και ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΜΗ/ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΞΕΝΗ(οι) Με Την Ελληνική Ιστορική Συνείδηση! Εκπροσωπούν ΏΣ Αριστοι Λακέδες/Προδότες Τα Συμφέροντα Των Αποικιοκρατών Των Αγγλοαμερικανών και εν μέρη Τον Γαλλικό Αποικιοκρατισμό (Βλ. συν τοις άλλοις και το 22) που έχει Σχέση με την ... Αμερικάνικη Ανεξαρτησία (υπόψη: Όπως Δεν Τελείωσε ο Αμερικάνικος Εμφύλιος Πόλεμος Έτσι Δεν Τελείωσε και ο Δικός ΜΑΣ Εμφύλιος Των Αγγλοαμερικανών/Χούντα67/Κύπρος !!!)

  Και Μιλάτε για Έλληνες και ... Ελληνική Δικαιωσύνη;;;

  Ερώτηση Ρέ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και ΚΑΘΗΚΙΑ: ΕΓΙΝΕ Αναθεώρηση ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ Πραγματικών ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ;;; Για Την Ιστορία: Ακόμη και Τα ΣκατοΝαζοί ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΝΎΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΟΥΣ!!! Ακόμη και Τα ΣκατοΝαζοί "Σεβάστηκαν" κάτι!!! ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΟΛΑΚΕΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΝΑΖΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΛΗΨΗ!!!

  2ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;;;

  3ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΦΗ;;;

  4ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ;;;

  5ον. Μάθαμε ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ Γιάννη Παπαϊωάννου;;;

  6ον. ΘΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ 21 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;

  [Η Σημερινή Υπόθεση Με Την Κατάφωρη ΑΔΙΚΙΑ με την Κοπέλα είναι μια Συνέχεια Του Ίδιου και Αυτού Βόθρου Που Κατέστρεψαν και Καταστρέφουν Την Πατρίδα ΜΟΥ! Τώρα Καταλαβαίνουμε Τους Νέους (Νεαρούς) Ελληνες που καίγαν Ελληνικές Σημαίες!!! Άλλο Τρόπο Δεν Είχαν για να πουν: ΜΑΣ ΚΑΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΝΈΟΙ!!!]

  Όσο Αναφορά την "Ομιλία" του ΠτΔ Στα Ελληνικά Όπλα... ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙΗ ΤΩΝ ΣΚΑΤΟΛΑΚΕ ΠΟΥ την Δεκαετία του ... 50 είπε: Ιδού Κύριε Πρόεδρε ο Στρατός Σας!!! Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΔΕΝ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΚΑΤΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΣΑΤΑΝΑ!!!

  ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ... ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ!!! (Πρώτα Κτυπάμε και Ύστερα Ρωτάμαι ... Σε Όποιον Τολμήσειη Αμφισβήτηση!!!)


  ΥΓ. Η Παραμικρή Απόκλιση Από Τα Άνω ΘΑ Ναι ο Εξευτελισμός και η Ταπείνωση Όπως το 22 Όπως το 41 (η Συνθηκολόγηση Στην Ναζί Γερμανία ΕΙΤΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ Ελληνικών ΌΠΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ/ΟΙ Άγγλοι είτανε ... μαζί με την Ναζιστικοφασιστικό Γερμανικό Κράτος/Συνθήκη Μονάχου Τσαμπερλάιν!!! Η Ελλάδα ήδη από Το 40/41 ΘΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! Η Ναζιστικοφασιστική Γερμανία του Τότε "κέρδιζε" επειδή οι Άλλοι Είτανε Αυτοί που Είτανε - ΜΗ Έτοιμη! Εμείς Είμασταν Έτοιμοι τόσο Από Τον Λεωνίδα/Θεμιστοκλή όσο και από το 1821 το 1922 και Το Ελληνικό Έπος (Όχι ... Αλβανικό Επος!) Του 40!!! Άλλωστε Το Έδειξε και Το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ ΑΥΤΟ!!!)) όπως ο ξευτιλισμός το 67 με Αποκορύφωμα το 74!!!

  Μακριά Από Τους Φονιάδες ΤΩΝ Λαών ΤΩΝ Αγγλοαμερικανών!!! Ο Πόλεμος Της Κριμαίας που ΜΑΣ Έφερε Την Εθνική Καταστροφή του 22 ΆΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΗΝΥΜΑ!


  Ο Αρχηγός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Για Να Ολοκληρωθεί Το ΘΕΜΑ: ΤΟ ΝΕΟ "ΓΟΥΔΙ" ΘΑ ΝΑΙ Η ... ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!!!


  ... και Ένα Να ΞΕΡΕΤΑΙ ΌΛΟΙ ΣΑΣ!

  ΤΟ "ΓΟΥΔΙ" -ΚΑΙ ΑΔΑΔΡΟΜΙΚΑ- ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

  ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΙΚΟΙ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΕΣ ΌΧΙ ΜΟΝΟΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΛΑΚΕΔΕΣ Αποικιοκρατικοί ΘΕΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΕΣ" ΡΑΓΙΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ!!!

  ΕΚΕΙ ΠΟΥ Στεγνά ΠΡΟΔΟΣΑΤΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ "Γουδί" ΌΛΩΝ!

  ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ!!!

  Και Έτσι Θα Ολοκληρωθεί το Δοξασμένο 21 ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ και Των ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

  ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩΜΕΝΗ!!!

  ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!


  ... ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ...


  ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!


  ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!


  ΛΑΪΚΌ κ. ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ... στην ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μια ρητορική ερώτηση στην "Ελληνική" Πολιτεία:
  Που πάνε και βρίσκουν αυτούς τους τσομπανόβλαχους;;;

  Μα τί ερώτηση! Οι Βόθροι πάντα και Πάντοτε επικοινωνούν!

  Αυτός ο ... της "Ελληνικής" παιδείας δεν μπορεί με τα δάκτυλα του το τρυπί του κωλί του να βρει (Έτσι το λένε οι Πόντιοι!!!) για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΕΚΦΕΡΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ;;;

  Εμείς Δεν ξέρουμε ούτε μας ενδιαφέρει τι για "επενδύσεις" κάνουν τα ξένα καρακόλια στην Ελλάδα Εμείς εάν και το Σκατό μας είχε αξία στην Ελλάδα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΑΜΑΙ !!!
  Διότι ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΣΥΧΑΘΕΙΚΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΣ!!!

  Συνιστούμε ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΟΥΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σωστή και "Ακέραια" η ... "Αποφαση" της ... Ανθελληνικής Δικαιοσύνης!

  Εμείς Απορούμε... Αναλογικά πάντα .... γιατί ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΑΙ ΤΗΝ ... ΚΟΠΕΛΑ;;;; Νομίζουμε... Ηριάνα την λένε;;;; Γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΑΙ;;; Για ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΚΟΜΗ;;;;;;

  Ο Γεωργίου έπρεπε να κρεμαστεί ανάποδα επί τριημέρου (όπως ο Μουσουλίνη) Στην Πλατεία Συντάγματος!!!

  ΕΔΩ ισχύει το ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ που Ηχούσε στην Νεολαία της Ευρώπης Του 70 που ξεκίνησε απο την Γαλλία* (από Πασίγνωστο... Ελληνα) και ΈΓΙΝΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

  Παρακαλούμε της Γλάστρες του πιό Ανθελληνικού Υπουργείου της Χώρας (Μιλάμε για το ΥΠΕΞ) να μεταφράζουν το κάτωθεν σε περίπτωση δυσκολίας ρωτήστε το ... Κηπουρό σας τον Νικολάκη!

  Εκ τον προτέρων λέμαι: ΓΜΩ την Γερμανομάθεια Σας και Τα πιστοποιητικά Σας! ΓΜΩ τα Υπουργεία Σας (το λέει και το τραγούδι) και Ιδιαίτερα το πιό ... Ανθελληνικό Το ... ΥΠΕΞ!

  Ακόμα και ο Μέγας Σεφέρης που το Υπηρέτησε ... ΠΡΟΔΟΣΕ!!!

  Η ΑγγλοΑμερικάνικη Σαπίλα ΈΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ... ΚΕΝΤΡΟ/ΈΔΡΑ ΤΟ ΥΠΕΞ!!!

  Τώρα Στο Ουσιαστικό ΘΕΜΑ μας:


  Unter Der Talare ist Der Muff von Tausende Jahren!!

  Αυτό ΤΟ ΈΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ Ο .... Μάνος Χατζιδάκης����!!!

  ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ παραθέτουμε στα Γερμανικά για να ξεφτιλίσουμαι ΌΛΑ ΤΑ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

  Ακόμη μια επιβεβαίωση για την Υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ/ΓΕΩΡΓΙΟΥ/ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κ. ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!!!

  ΓΜΩ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΜΑΘΕΙΑ ΌΛΩΝ ΣΑΣ!!!

  UNTER DER TALARE IST DER MUFF VON TAUSEND JAHREN (Μάνος Χατζιδάκης) !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή