Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, 6.2.2018

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη                                  6.2.2018
======================================================
Τα πράγματα εξελίσσονται με τρομερά επικίνδυνο τρόπο για την Ελλάδα. Χάνουμε τα ΙΜΙΑ και κάποιοι εξακολουθούν να διακατέχονται από ανεπίτρεπτη, για τις ευθύνες τους, αφέλεια, ενώ καταφεύγουν σε θλιβερές μεθοδεύσεις, δήθεν σωτηρίας τους, τολμώντας να χαρακτηρίζουν το πρωτοφανές μεγαλειώδες συλλαλητήριο, για τη Μακεδονία, ως......απογοητευτικό για τους διοργανωτές! Αυτή η γελοιότητα αποκαλύπτει τα πάντα, και φευ, όχι απλώς εθνομηδενισμό. Αποκαλύπτει, φόβο, αδυναμία κατανόησης της πραγματικότητας, ασύγγνωστη αφέλεια, αλλά και εμφανή προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού....για πολλοστή φορά!
Οι Έλληνες ανέχθηκαν (κακώς, κάκιστα βέβαια) πολλά μαρτύρια που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, και έχουν ακόμη μπροστά τους, συνέχειά τους, και όχι όπως υποστηρίζουν οι κυβερνητικοί, βελτίωση, ανάπτυξη, έξοδο σε αγορές και άλλες παρόμοιες, για την απελπιστική ελληνική περίπτωση, ουτοπίες.
Με τίποτε, όμως, δεν θα δεχθούν , οι Έλληνες να χάσουν τη Μακεδονία, γιατί ο καθένας γνωρίζει ότι χωρίς αυτήν δεν υπάρχει Ελλάδα. Η επιχείρηση της απώλειας της Μακεδονίας αρχίζει με το όνομα, και όσοι δεν το αντιλαμβάνονται, ας ανατρέξουν στους χάρτες, που κυκλοφορούν οι Σκοπιανοί, και όχι μόνο, σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάποιοι κρύβονται πίσω από το αστείο, όντως, επιχείρημα ότι "ο εχθρός μας δεν είναι τα Σκόπια, αλλά η Τουρκία", και επιτρέπουν στον εαυτό τους να παίρνει ύπνο βαθύ, ενόσω όλα μα όλα ταυτόχρονα πορεύονται εναντίον της χώρας μας. Χρησιμοποιούν, συχνά αυτοί οι κάποιοι και άλλο ανυπόστατο επιχείρημα χαρακτηρίζοντας ως....."συνωμοτικά" όσα δεν τους αρέσουν, όσα δεν ξέρουν πως να τα αντιμετωπίσουν. Και αγνοούν, ότι μετά τις συντριπτικές αποκαλύψεις Snowden-Assange, πρέπει κανείς να ψάχνει με κερί αυτά που δεν είναι συνωμοτικά στη ζωή μας.
Ως εδώ και μη παρέκει λοιπόν! Το όνομα δεν πρέπει να δοθεί , γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. Και μια και δυστυχώς οι αρμόδιοι μας αποφάσισαν περί του αντιθέτου, χρειάζεται ένας γενικός ξεσηκωμός, αν θέλουμε να εξακολουθούμε να υπάρχουμε. Να απαιτήσουμε ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ για το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

3 σχόλια:

 1. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ USA-MERDE!!!

  Είναι η "Μοντέρνα" "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΤΗΣ New Age του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού!
  Αυτή Έχει ΜΟΡΦΗ ΕλιτοΕσωτερίστικη που Είναι και η ΕΣΩΤΕΡΙΚΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ!!! Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΞΩΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ! Έτσι Δικαιολογούσαν την ... "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ και την "ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ!!!

  ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΡΕΜΠΛΙΝΚΑ ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ έχουν ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ πιό "Ειρηνικές" και πιό "Αποδοτικές"!!! Οι "ΚΑΠΟ" μέσα Στον Λαό ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ"!!!

  Στην Χώρα Μας Αυτό Στα Πλαίσια Του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού το βλέπουμε ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ:

  1. Στο ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ: Κατηγορούν Ενα Λαό με τα χειρότερα Προσβλητικά Επίθετα μέχρι και το ότι "οφείλεται" στο ... DNA ΤΟΥ και Του Φορτώνουν ΈΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΧΡΕΟΣ!!! ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ!!!

  2. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ: Παράλληλα θέλουν να την Εξαφανίσουν την Ιστορία Του που Εδω ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! Στην "Αυριανή" Κοινωνία της ΥΦΗΛΙΟΥ του ΚαπιταλοΙμπεριαλισμοΝαζιζοφασισμού Του ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΦΑΡΟΣ!!! Το Όνομα/Ορος "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" για Την "Δημιουργία" Εικονικού Κράτους/Εθνους/Ιστορίας ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ (και Εδαφικής) ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .... με Φυσικομαθηματική Ακρίβεια!!!!


  1. [Σημ. Πέστε του Αξούριστου ότι ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ τον Ελληνικό Λαό τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα ώς: Φασίστες Εθνικιστές Μισαλόδοξους ως ως ως!!! Αλλάζετε ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ "Ανώνυμες Αριστεράς Εταιρείες Α.Ε" ώς ΚΑΙΝΟΥΡΓΟΙ Goebels Έννοιες της Ομιλίας Του Μίκη!!! Την Ειρωνεία Και Τον Αυτοσαρκασμό Του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΚΗ ΜΟΝΟ ΟΙ Αποικιοκρατούμενοι Λακεδοραγιάδες/Εθνομηδενιστές ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!!]

  2. [Σημ. Το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και Των Αθηνών ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ: ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΙΖΑ κ. 114 ΑΡΙΣΤΕΡΑ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΕΙΡΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΙΚΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΆΣΤΑΣΗ ΤΗΣ! Και τότε ΕΙΔΑΜΕ ΌΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ (επίσημα) Αριστεροί και Κουμμουνιστές ΦΟΒΗΘΕΙΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜαρξιστοΛενινιστικά Τσιτάτα! Είδαμε ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Α.Ε" ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΗΝΗΣ (ΕΠΕ) κοινώς ΜΚΟ της New Age=Μοντέρνος Ναζιζοφασισμός! Και όταν ο ΆΡΗΣ άκουγε "Μακεδονικό Κράτος" ανέβαινε και τους ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ "ΜΑΧΑΙΡΙ"! Και όταν έκανε Επιθεώρηση Τμημάτων Του Ενδοξου ΕΛΑΣ οι Νέοι Ελασίτες Του Τραγουδούσαν "Μακεδονία Ξακουστή" και ΚΑΜΑΡΩΝΕ Ο ΑΡΗΣ! Και ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΆΡΗ ΕΙΤΑΝ ΠΑΠΑΔΕΣ/ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ της Ορθοδοξίας! Εντέλη ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΘΡΟΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΤΩΝ "ΑΕ" ή "ΕΠΕ"! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ;;; Ο ΜΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΏΣ ΕΛΛΗΝ ΏΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;;; Τί κάνατε;; Ο ΆΡΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΚΕΔΙΣΜΟ ΣΑΣ! ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ... ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΕΜΕΙΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ!!! ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ ... σύμπτωση Φλεβάρης του 45 είτανε Φλεβάρης του 2018 ΕΙΝΑΙ!!!]  ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΌΧΙ ΌΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΗΘΕΙΚΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΑΣΥΓΧΏΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΌΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
  Η ΓΗΣ ΤΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΥΚΛΟΥΣ:


  Το Όνομα που Θα Έχει η Περιοχή/Επαρχία της Πρώην Γιουγκοσλαβίας θα Έχει το Όνομα στα Λατινικά (Διότι η λέξη Σλάβος είναι Ρωμαϊκής προελεύσεως!)!


  Επίσης δεν θα χρειάζεται μετάφραση και θα Είναι μια Λέξη!  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ:


  NOVARTIS = NOVA Republik Titus in Slawien (NOVA-RTIS)
  ΥΓ: Η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική Είχε Την Πλήρη Εμπιστοσύνη Μας (=Χαμμένος)!
  Συγχαρητήρια στον CEO Του Team Της ΜΚΟ «ΠΡΑΤΤΩ»!!!


  Σημ. Μπορούν να διαφωνούν οι Αλβανοί στην Χώρα NOVARTIS … Αλλά Αυτοί Είναι … Αλβανοί!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΥΠΟΘΕΣΗ "ΣΚΟΠΙΑΝΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"

  Εμείς Απορούμαι και μας Προξενούν ορισμένες "Περιέργιες" για το "Ποιόν" των Διαμεσολαβητών της Άνω "Υπόθεσης"!

  Εντύπωση προκαλεί ότι κανένα "Δημοκρατικό ΜΜΕ" ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να μας Διαφωτίσει για τους "Επίσημους" Εξουσιοδοτημένους για τα Αυτά Άτομα!

  Εμείς Τολμούμαι:

  1ον. Nimetz Matthew: Επί Εποχή προεδρίας του Jimmy Carter των ... Δημοκρατικών στης ΗΠΑ είτανε σχεδόν όλο το έτος 1980 υπεύθυνος για την Εξωτερική Ασφάλεια των ΗΠΑ στην Υπόθεση της "Ομηρίας" των Αμερικανών το 1980 στην Τεχεράνη/ΙΡΑΝ/ΠΕΡΣΙΑ!
  Εξαιτίας Του Nimetz οι Ιρανοί/Πέρσες ΔΕΝ άφησαν Ελεύθερους Τους Αμερικανούς παρά μόνο όταν είρθαν οι Ρεπουπλικανοί με τον ... Ronald Reagan το 1981! Οι Ιρανοί/Πέρσες θεωρούσαν τον Nimetz (πέρα που έχει Εβραϊκό Θρήσκευμα) Εχθρό ΤΩΝ Παλιών/Αρχαίων Πολιτισμών!!!
  Το Nimetz τον ... "Τοποθέτησε" στο "Σκοπιανικό" Ζήτημα ο ... ΟΗΕ!

  Παρακαλούμε ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ Την Επίσημη ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Nimetz τον Ιουλίου/Αυγούστου το ... 2009 με τον Γ. Παπανδρέου/ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πρωτού γίνει ... Πρωθυπουργός!)! {ΜΝΗμόνια/ΜΑκεδονία=ΜΝΗΜΑ}

  Ώς Επιδόρπιον Σας Θυμίζουμε ότι Ανέκαθεν το ... Ισραήλ θέλει ΤΗΝ Θεσσαλονίκη... ΩΣ Πόλι... Των Εθνών και Πρωτεύουσα των Βαλκανίων!


  2ον. Ο "Αλλος" Διαμεσολαβητής είναι ο Βασιλάκης Αδαμάντιος! Μια γρήγορη και διαγώνια ματιά της καριέρας Του .. Μας Δίνει να καταλάβουμε γιατί μιλάμε και γιατί πρόκειται!!!


  Και Απλή Ερώτηση: Αυτές οι Δύο Φιγούρες ... "ΚΡΙΝΟΥΝ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ;;;

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";;;;

  Μάνα Μου, Δώσ' μου τη στολή
  τη Χιλιοματωμένη.
  Τούτ’ η Πατρίδα κι η Φυλή
  Δεν κάθεται Δεμένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή