Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Η ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 21.03.2017

Η ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη           21.03.2017
========================================
            Ένα βίντεο, του οποίου το περιεχόμενο  καταλύει εν ψυχρώ το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, από τις 7.7.2016. Περιγράφει με αδιανόητες λεπτομέρειες το τι, ακριβώς, διαδραματίστηκε το  βράδυ του μοιραίου δημοψηφίσματος. Παρότι πρόκειται για σοβαρότατες συνταγματικές εκτροπές, που διώκονται αυτεπαγγέλτως,  από όσο νωρίζω, δεν έχουν  κινητοποιήσει τις εισαγγελικές αρχές[1].    
            Ο ελληνικός λαός, που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, με ποσοστό 62%, πληροφορείται μέσα από το ανατριχιαστικό περιεχόμενο αυτού του βίντεο, ότι:
* Η επιλογή του  κρίθηκε  απαράδεκτη, όχι μόνον από  την Κυβέρνηση Συριζανέλ, αλλά και από  το σύνολο  της μνημονιακής αντιπολίτευσης. Με ψυχική ομοφωνία, λοιπόν,  οι νυν και μελλοντικοί κυβερνήτες  του ελληνικού λαού συνωμοτούν στην πλάτη του, αναζητώντας εναγωνίως  "λύση" για το πως θα ποδοπατήσουν την εκφρασμένη, μέσω της  ψηφοφορίας, θέλησή του.  Το πως, δηλαδή, και πάντως με ταχύτατες  διαδικασίες, για να προλάβουν την αναγγελία των επίσημων αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, θα χαλκεύσουν τη   μετάλλαξη του ΟΧΙ σε ΝΑΙ.
* Εναντίον της λαϊκής θέλησης,   συμπαρατάχθηκαν εκείνο το βράδυ, χωρίς   αναστολές, (όπως, τουλάχιστον προκύπτει από τις σχετικές δημόσιες εξομολογήσεις του κ. Μεϊμαράκη)  εκτός από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση,   και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος  συναινεί  να συνδράμει με το κύρος του  την επιχείρηση εξαπάτησης του  ελληνικού λαού.
* Πράγματι, στις "κρίσιμες  εκείνες ώρες", (κατά τα λεγόμενα πάντοτε του κ. Μεϊμαράκη στο πλαίσιο της  περί ης ο λόγος συνέντευξης), σύσσωμη η πολιτική ηγεσία ζητά τη συμπαράσταση του προέδρου της Δημοκρατίας, για να συντελεστεί η πρωτοφανής νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος, και να γίνει το ΟΧΙ, ΝΑΙ. Και όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του κ. Μεϊμαράκη, η βοήθεια προσφέρθηκε αμέριστη από τους θεσμούς (δηλαδή τους δανειστές) και τους ξένους, που συμμάχησαν με τους πολιτικούς μας, και με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, για να διαστρεβλωθεί η βούληση του λαού, να νοθευτεί το εκλογικό αποτέλεσμα, και να μην τολμήσει να  σηκώσει κεφάλι ο εξαθλιωμένος λαός. 
            Ο κ. Μεϊμαράκης,  έκανε τις παραπάνω αυτές δηλώσεις, χωρίς φόβο και πάθος, και με μεγάλη άνεση όπως φαίνεται στο βίντεο, γιατί ήταν προφανώς πεπεισμένος  για την απόλυτη ορθότητά τους (όπως, ακριβώς, και ο Ζαρατούστρας). Περιττό, βέβαια να υπογραμμιστεί  ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν εκφράζει μόνο τις προσωπικές του απόψεις, αλλά και αυτές του συνόλου  της πολιτικής ηγεσίας του τόπου μας, που συμπίπτουν απολύτως με τις δικές του. Που σημαίνει ότι οι πατέρες του Έθνους δεν έχουν ουδεμία αμφιβολία για το αναφαίρετο  δικαίωμά τους  να αποφασίζουν για τη ζωή και το θάνατο των υπηκόων τους, αδιαφορώντας αν με την ψήφο τους  οι υπήκοοι έχουν εκφράσει δυναμικά την κατά 100% διαφορετική προτίμησή τους.
            Κάτω από το πρίσμα  των δραματικών αυτών γεγονότων, που συνέβησαν το βράδυ του δημοψηφίσματος, μπορούν να εξηγηθούν πολλές εξελίξεις, φαινομενικά ανεξήγητες.
            Καταρχήν, υπάρχει σύμπνοια  ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, για το ότι τα μνημόνια, και η πιστή εφαρμογή τους, αποτελεί μονόδρομο. Έτσι, διατυπώνονται διάφορες απόψεις, εμφανώς παράλογες, που ωστόσο θεωρούνται εξ' ορισμού ορθές, όπως αναφέρονται αμέσως παρακάτω:
-Ότι, δηλαδή,  η σταδιακή υιοθέτηση των ολοένα και πιο εγκληματικών απαιτήσεων των δανειστών, που να υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει προηγούμενο χώρας στις οποίες να έχουν εφαρμοστεί, αναγνωρίζεται  ως "πρόοδος".
-Ότι συμφωνούν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, για το ότι η "καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις είναι καταστρεπτική", που σημαίνει ότι  πρέπει να αποδεχόμαστε, χωρίς συζήτηση, όλες τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και από κοινού μαζί τους να τις επιβάλλουμε ως  δήθεν  "μεταρρυθμίσεις" στον άμοιρο ελληνικό λαό.
-Ότι, κυβέρνηση και αντιπολίτευση οραματίζονται την έλευση της ανάπτυξης, που δήθεν παρεμποδίζεται από τις καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση. Το άλλοθι, έτσι, των καθυστερήσεων συσκοτίζει τον σταθερό κατήφορο  του συνόλου των αναπτυξιακών δεικτών, καθώς και την Ελλάδα που μετουσιώνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε κρανίου τόπο. 
            Οι παραπάνω αυτές διαπιστώσεις καταλήγουν, αναπότρεπτα, στο τραγικό συμπέρασμα  ότι "το εγκληματικό  πρόγραμμα που μας επιβάλλουν οι θεσμοί, είναι  δήθεν για το καλό μας"!!!!
            Με τις συνθήκες αυτές, που δεν συναντιούνται ούτε σε τριτοκοσμικές οικονομίες, με δικτατορικό καθεστώς, αναρωτιέται κανείς  σε ποιά  υπόληψη και  σε τι σεβασμό μπορεί να ελπίζει να συγκεντρώσει, στον ευρωπαϊκό και διεθνή στίβο, η Ελλάδα μας,  της οποίας οι ηγέτες  αδίστακτα επαίρονται, και μάλιστα δημόσια, για το ότι ήταν απαραίτητο να μεταλλάξουν το ΟΧΙ της λαϊκής θέλησης σε ΝΑΙ "επειδή με το ΟΧΙ η Ελλάδα πήγαινε στα βράχια", (ενώ προφανώς με το ΝΑΙ θα σωζόταν!). Αλλά, και τι  εμπιστοσύνη να μπορεί να  κερδίσει, διεθνώς, η κατακαημένη Ελλάδα,  όταν θεωρείται από τους ίδιους τους ηγέτες της ανάξια να έχει δική της γνώμη και γι' αυτό οφείλει  να υφίσταται τις μαρτυρικές λύσεις που της επιβάλλουν οι δανειστές και που  τις ενστερνίζονται οι πολιτικοί της;
            Δυστυχώς, όμως, η νοθεία αυτή που συντελέστηκε στο  αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, και που κατέλυσε το Σύνταγμα, έχει και άλλη όψη, τραγικότερη ίσως   από την πλευρά των συνεπειών της. Εννοώ ότι χάρη στο "σύνδρομο του Θεού" με το οποίο τόλμησαν οι πολιτικοί μας  ηγέτες να ακυρώσουν το ΟΧΙ και να το εμφανίσουν ως ΝΑΙ, καταδίκασαν το λαό σε αργό και βασανιστικό θάνατο, φράζοντας έτσι τη μοναδική  ελπίδα επιβίωσής του, την οποία ο ίδιος είχε σοφά επιλέξει. Οι ευθύνες, που ανέλαβαν οι  πολιτικοί μας, με το πραξικόπημα της νύχτας του δημοψηφίσματος, είναι τεράστιες, και επιπλέον δεν μετριάζονται από καμιά δικαιολογία. Γιατί, αλήθεια, με βάση ποιά ακριβώς συμπεράσματα συγκριτικών μελετών (που δεν έγιναν ποτέ) ο κ. Μεϊμαράκης αποφάνθηκε (εκ μέρους ολόκληρου, σχεδόν, του πολιτικού φάσματος της χώρας) ότι....με το ΟΧΙ "πηγαίναμε στα βράχια";;; Ο κ. Μεϊμαράκης προφανώς μετέφερε την ουσιαστική απαγόρευση σοβαρής συζήτησης, σχετικά με  την πρόκριση άλλου δρόμου εκτός των μνημονίων, που όπως είναι γνωστό επιβάλλεται από τα ΜΜΕ, ύστερα από κυβερνητικές προτροπές, ενώ παράλληλα  αγνοούνται προκλητικά όλες οι μελέτες -προτάσεις και υποδείξεις σοβαρών οικονομολόγων Ελλήνων και ξένων,  μεταξύ των οποίων και πολλών με Νόμπελ (για ότι ήθελε να σημαίνει αυτό), που βάσιμα υποστηρίζουν την ανάγκη άμεσης εγκατάλειψης της "ευρωζώνης". Συνεπώς, το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ  συναίνεσε  ταυτόχρονα και στην προϊούσα εξαθλίωση του ελληνικού λαού, αλλά και στην εξαφάνιση της Ελλάδας από το πρόσωπο της Γης, αν παραμείνει με τα μνημόνια.
            Και, έτσι, φθάνουμε στην άκρη του νήματος, όπου τίθεται ένα  ερώτημα, χωρίς προς το παρόν απάντηση: δηλαδή, "με  ποιούς θα επιχειρηθεί η απαραίτητη αλλαγή;"- μπορεί να στηριχθούν ελπίδες σε  έξοδο που θα επιχειρηθεί με τους ίδιους εκείνους πολιτικούς, που ποδοπάτησαν τη λαϊκή θέληση και που συνεργάζονται με τους δανειστές για την εφαρμογή αυτού του  εξαθλιωτικού και, κυρίως, αδιέξοδου  προγράμματος;; Το δράμα είναι ακριβώς  ότι  το ελληνικό  πρόβλημα, δεν φαίνεται να έχει  λύση.
            Ωστόσο,  θα πρέπει με κάθε τρόπο να βρεθεί λύση, γιατί, διαφορετικά,  η γενικευμένη βία κινδυνεύει να είναι η διάδοχος κατάσταση σε μια  Ελλάδα που καταποντίζεται αβοήθητη.                 

           
           
[1] Πρόκειται για ένα  πρωτοφανούς  περιεχομένου  βίντεο, που αναφέρεται σε   συνομιλία/ συνέντευξη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη  με τον Νίκο Χατζηνικολάου (7.7.2016 στο REAL FM).

14 σχόλια:

 1. ΘΕΜΑ: Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (που η δολοφονία του έγινε από "Ελληνικό" χέρι!)!


  Ξεχώριζε όμως και για το πλούσιο (ΑρχαιοΕλληνικό) υβρεολόγιό του. Το 1823, έστειλε την εξής απάντηση στον Μαχμούτ Πασά (Σαν να λέμε σήμερα τους ντόπιους Λακέδες των Αποικιοκρατών): «Μου γράφεις ένα μπουγιουρντί (Μνημόνιο κ. Αξιολογίσεις), λέγεις να προσκυνήσω (Να πληρώσουν οι Ελληνες). Κι εγώ, πασά (ΛακεΠρωθυπουργε) μου, ρώτησα τον Πούτζον (Πέος) μου τον ίδιον κι αυτός μου αποκρίθηκε να μην σε προσκυνήσω (Να ΜΗΝ πληρώσουν οι Ελληνες) κι αν έρθεις κατ' επάνω μου (Με ΜΑΤ/ΜΕΑ κ. μισθοφόρους), ευθύς (σωστά) θα πολεμήσω (Θα Σας γά...σω!».

  Αυτοί ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΉΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ 21! ΣΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΑΕΙ!!!

  Υ.Γ. ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΉΣΕΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ! Τα Χνάρια Σου Μυρίζανε και Μύρισα! Γειά Σου ΡΕ Ταμπουριώτη, Γειά Σου ΡΕ Κερατσίνι! Γειά Σου Στρατηγέ Μου! Σε φάγανε μπαμπέσικα οι Αγγλολακέδες! Περιμένουμε ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΣΕΙΣ ΌΛΟΥΣ- ΜΑ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βασίλης Τσιτσάνης:

  "Τίποτα δεν Aγνόησα στα Tραγούδια μου, διότι κι ΑΥΤΟ το θεωρούσα Xρέος.
  Εγραψα για την Ελλάδα, για τη Φτώχεια (=EΛΛAΔA), για τη Γυναίκα (=EΛΛAΔA), για την Eργατιά (=EΛΛAΔA), για τον Πόνο (=EΛΛAΔA), για την Aδικία (=EΛΛAΔA), για το Xαμό (=EΛΛAΔA), για τη Φυγή (=EΛΛAΔA), για τη Λευτεριά (=EΛΛAΔA), για τον Πόθο (=EΛΛAΔA), για το Aνικανοποίητο (=EΛΛAΔA). Και πού δε Φτερούγισε η Φαντασία μου όλα AYTA TA XPONIA ...".


  ΔEEEEEEN PΩTHΣEΣ TOΣO KAIPO ΓIA MENA KAKOYPΓA (=EΛΛAΔA) ΠΩΣ ΠEPNΩ ΣTHN ΞENHTIA .... MA MIA KATAPA ΠANTA ΘA ΣE ΔEPNEI TOY ΠPOΔOMENOY O ΠONOΣ THΣ KAPΔIAΣ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ 350 ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ Α ΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ 1948

  Αποκορύφωμά , ήταν η σφαγή 350 ανθρώπων στο Α’ Τάγμα, για να σπάσει την αντίσταση των αγωνιστών /κρατουμένων.
  Οι πατέρες της πολιτικής αυτής, Παναγιώτης Τσαλδάρης, Θεμιστοκλής Σοφούλης, Γεώργιος Παπανδρέου, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, είναι οι υπεύθυνοι για το κάτεργο της Μακρονήσου και της σφαγής στο Α’ Τάγμα, με τη δολοφονία 350 και πλέον στρατιωτών και εκατοντάδων τραυματιών.
  Το έγκλημα αυτό οι υπεύθυνοι το αποσιώπησαν και το επίσημο κράτος μέχρι σήμερα το αποκρύπτει.
  Δεν τολμά να δώσει τα επίσημα στοιχεία από τα αρχεία του για τη Μακρόνησο, για το έγκλημα της σφαγής και τον τόπο ταφής των νεκρών της.

  Μάλιστα η Σωτηρία Μπέλλου ερμήνευσε το ... Δεν είναι πως τα σίδέρα σου ΚΛΕΒΑΝ το Αέρα είναι πως ΤΕΛΕΙΩΣΕ η ΖΩΉ ......

  Μέσα στο Μπούρτζι μια φορά
  και στην Ακροναυπλία
  σε βρήκα που ζωγράφιζες
  στο στήθος σου δυο πλοία.

  Δεν ήταν που τα σίδερα
  σου κλείναν τον αγέρα
  ήταν που τέλειωνε η ζωή
  μέρα με την ημέρα.

  Τώρα στην άκρη του γιαλού
  και στου βυθού τις στράτες
  γαρύφαλλα σου ρίχνουνε
  κατάδικοι κι αντάρτες !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΒΡΉΚΑΜΕ ΈΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΡΟΝΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΝ του ... 1946!!! Σας το παρεθέτουμε:

  "... Το Χέρι το Σατανικό, το Χέρι το Ξένο, δεν πρέπει σε τούτη την Ομορφη, τη Φωτεινή και την Ελεύθερη Χώρα, να συντρίψει κορμιά, να θολώσει μυαλά, να διαφθείρει ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε: τα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΙΑΤΑ"!

  Και προσθέτουμε ΕΜΕΙΣ: Τα Χέρια που θέλουν να φυλακίσουν την Νέα Γεννιά, Τα Ελληνικά Νιάτα, ΤΟ Μέλλον της Ελλάδος ... ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ!!!

  (Αυτό το Απαιτεί η Ελληνική Εθνική Ιστορική Συνείδηση)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Που Πας Ευρώπη; ή Που Πας Ευρώπη!

  Δεν χρειάζεται να ΜΑΣ το εξηγήσουνε οι μέχρι χθες Ελιτοψευτοδημοκράτες! Μας το έκανε ... στραγγάλια τότε ο Λένιν! Η Ευρώπη είτε θα ενωθείτε κάτω από μια Απόλυτη Αυταρχική Δικτατορία είτε δεν θα υπάρξει Ενωμένη Ευρώπη! Άλλωστε και ο Ναζισμός Αυτό δεν ήθελε;; Μια Ενωμένη Ευρώπη αλλά με άλλα μέσα ... του τότε και γρήγορα μάλιστα (Clausewitz:Ο Πόλεμος είναι η Πολιτική με Αλλά Μέσα!)!! Το Drang nach Osten της Ε.Ε. σε συνάρτηση (πάντα) με το πολεμικό ΝΑΤΟ είναι μπροστά μας λες και βρισκόμαστε αρχές του 39-40! (Ουκρανία, Βαλτικές Χώρες, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα,κ.α.) Μία Σοβαρή Επιστημονικοοικονομικό Ανάλυση θα Σας κάνει ... Προφήτες!
  Όλα τα άλλα που γράφονται και ακούγονται είναι από συνείδησης το ασυείδητες παραφυάδες του Σάπιου ΚαπιταλιστηκοΟικονομικού Συστήματος! Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ το βιώνει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ!!! ΤΟ TTIP and CETA ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΟΣ (Το Ανώτερο Στάδιο/Μορφή του Καπιταλισμός Εστί ο Ιμπεριαλισμός!)! Καί Ένα Μυστικό: Το TTIP and CETA δρομολογείθεικε χρονικά μέσα δεκαετίας του 90 για εφαρμογή του μέχρι το ...2020!!! Πώς είναι Δυνατόν Εμείς να το γνωρίζουμε και Εσείς όχι ;; Για βοήθεια Σας, Ούτε Θεοί ούτε Προφήτες Είμαστε!! ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΣΈΠΡΑΞΕ ΠΟΤΈ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ! Δεν Είπαμε Ποτέ ψέματα στον ... Εαυτούλη ΜΑΣ!!! Απλά γενηθείκαμε Έλληνες Επιστήμονες Επαναστάτες!!!... Καλημέρα Πέρα ώς Πέρα !!!☇

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΘΕΜΑ: Μεταναστεύουν οι Ελληνες;; ΟΧΙ !!!

  Μια διευκρίνηση ουσίας ρε παιδιά! Δεν φεύγουν αυτοί που φεύγουν από την Χώρα μας! ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ !!! Εάν καταλάβαιτε αυτή την λεπτή και στριφνή διαφορά θα κατανοήσεται πάρα πολλά για αυτό το Σάπιο Σαθρό Και Ανθελληνικό Πολιτικό και Πολιτειακό Σύστημα που έχει βαθιές Αποικιοκρατούμενες Ρίζες!!! ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ρε Παίδες Ελλήνων κρίμα που δεν "ξέρετε"... γερμανικά! Διότι και αυτοί που ξέρουν, ξέρουν γερμανικά του κώ..ου, δηλ. τουριστικά δηλ. Το ίδιο είναι! Και εννοώ τους γερμανομαθείς πολιτικαντολινάτσες!

  Ρωτάμαι:

  1. Ο Martin Schulz εκλεγεί πρόεδρος της SPD ME 100% των ψήφων!!! Πρώτη φορά έγινε Αυτό στο SPD!!! Ακόμη και στην DDR του Honecker δεν έγινε ΑΥΤΟ!!!! Τί Συμπερένεται από Αυτό Ρε Πολιτικές Λινάτσες;;

  2. Ο Martin Schulz ΈΧΕΙ ακριβώς την ΊΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ όπως ο ... Δικός μας, το κομψό και σπαθάτω Παιδί που έγινε χοντρό και συναγωνίζεται στα κυβικά τον Χαμμένο και τον Νίκ. Τον τραβαδούρο (τραβά δούλο!)!!! Γιατί; Εσείς τί λέτε; Εφόσον ξέρετε γερμανικά! Να Σας πούμε Εμείς τι ξέρεται: ΞΕΡΑΔΙΑ ΞΕΡΕΤΑΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τί Σχέση έχουν οι Αριστερούλιδες (Αριστεροί Δούλοι) με τον Μπελογιάννη ;  Ανώνυμος19 Μαρτίου 2017 - 7:51 μ.μ.
  ΘΕΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΑ (Ποιός το Είπε; Πού και Πότε; Και Γιατί;)

  «Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή Ατόμου δεν κρίνεται κυρίως από την θέση του κόμματος ή του Ατόμου στον πολιτικό και κοινωνικό Αγώνα στο εσωτερικό της Χώρας. Και ιδίως όταν ο αγώνας οξύνεται, οπότε δεν υπάρχει όριο σε συκοφαντίες ! Ο Πατριωτισμός ενός κόμματος ή ενός Ατόμου κρίνεται όταν κινδυνεύει η Ανεξαρτησία και η Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ! Εκεί η Λυδία Λίθος».

  《Ετσι Αγαπάμε Εμείς την Ελλάδα. Με την Καρδιά ΜΑΣ (την Ψυχή ΜΑΣ) και με το Αίμα ΜΑΣ.》


  «Ολα δείχνουν ότι ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός την Ελλάδα και τα Βαλκάνια διαλέγει σαν πεδία για την επόμενη πολεμική του πρόκληση. Πρέπει οι Αμερικανοί οι πλουτοκράτες και τα ρέστα που τρέφονται από τον πόλεμο, να καταλάβουν πως τα πολεμικά τους σχέδια ΔΕΝ θα περάσουν. Ο Λαός της Ελλαδος Αδούλωτος και Περήφανος ΞΑΝΑΛΕΕΙ το ΟΧΙ. Και αν τον κάνουνε τον πόλεμο θα πιάσει πάλι τα Ταμπούρια, θ' ανεβεί με τους Αντάρτες στα βουνά, θα τους κάνει τον πόλεμο τάφο τους. Αν οι εκμεταλευτές τολμήσουν, θα τους Τσακίσουμε (Τώρα)! Θα τους χτυπήσουμε και από πίσω μαζί με τους στρατούς των Λαϊκών Δυνάμεων! Δεν θα πολεμήσουμε τη Σοβ. Ενωση (Ρωσία)! Δεν θα ξαναγίνει 2η Ουκρανία»!!!

  Υ.Γ. Προφητικά Φτυσίματα στους Σημερινούς Αριστερούλιδες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Στη συνέντευξή του ο Μίκης Θεοδωράκης μιλά για THN «Η EIKONA της Ακρόπολης θα μου λείψει πιο πολύ από την μπαγκέτα όταν θα “φύγω”. Χρόνια την κοιτάω και δεν την έχω χορτάσει ακόμα. Η εικόνα της Ακρόπολης είναι σαν συμφωνία. Σαν μια συμφωνία ψυχρής μουσικής», είπε ο Μίκης Θεοδωράκης, καταλήγοντας! Συμφωνούμε Απόλυτα μαζί Σου! Και Εμείς προσθέτουμε: Το Ψυχρό ... Καίει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΘΕΜΑ: Ομοιότητες και Διαφορές, Ταυτότητες και Ισότητες.

  Ερώτηση για τους ... Τετραπέρατους:

  Βρέστε Ομοιότητες και Διαφορές Μεταξύ του "Δημοψηφίσματος" του Ερντογκάν και Της Προσπάθειας Θεμελιακής Αλλαγής του Σημερινού Συντάγματος (Μαζί και το τα της Εκκλησίας της Ελλάδος) των Ελλήνων!
  Παράλληλα Διατύπωσε και Βρέστε με την Άτοπο Απαγωγή της Σχέσης ΜΚΟ και Διάλυση Μιας Χώρας (Συγκεκριμένη Διάταξη των Συντεταγμένων: Ορίζουμε Χώρο: Ελλάς). Ως Βοηθητικό Τύπο παίρνουμε την ΜΚΟ με τα Κοινά Νούμερα: Πράττττω, βγάζουμε ΥΠΈΞ με την Συντεταγμένη Στροφογυριζόπουλο.
  Δεν Αναγνωρίζουμε Λύσεις (Μιγαδικές) με Χρόνους, Θρόνους και Αξιώματα Πατριαρχικά, Διότι με την Μελέτη του 2004 Το Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικών Επιστημών Του Πάνω και Κάτω Μαχαλά στην Ανω Βόλτα τα Απέρριψε με Παμψήφιο. Επίσης Όσοι Φοιτητές Επισκέφτηκαν τα Φροντιστήρια ΗΠΑ (=ήμουν παράνομος/πρόστυχος ανάκαθεν) δεν θα Εξετασθούν, Να Παραδώσουν Αμέσως Λευκή Κόλαση (!) Και Αποβάλλωνται/Αποβάλωνται ΩΣ Απόβλητα.

  Η Εξέταση Αρχινά για Τους Υπόλοιπους.

  Και Καλή Επιτυχία.

  Ο Διδάκτωρ Σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κόψε Φάτσα και βγάλε Συμπέρασμα! Ανοστοι, Άγνωστοι, Αγευστοι, Ανοργασμικοί και Άνελεύθεροι! Ραγιάδες Κοτσαμπάσιδες και Αποικιοκρατούμενο Λακέδες! Όπως Είναι το Σήμερα της "Ελληνικής" Πολιτείας Ετσι Είτανε το Χθες και Προχθές της Χώρας Μας! Πότε ΘΑ Κάνει Ξαστεριά για τον Ελληνικό Λαό, το Ελληνικό Έθνος, το Ελληνικό Γένος; Το Μέγιστο Της Ντροπής Για Όλους τους .. "Θεσμούς" Τους Θεσμούς Των Ξένων Δυναστών με την Βοήθεια Των Ντόπιων Λακέδων και Γόνων Εφιαλτών! Εμείς Τους Φτύνουμε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ - ΌΛΟΥΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΘΕΜΑ: ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΝΗ "Πραγματική" ΑΡΙΣΤΕΡΆ- ΤΈΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ.-

  ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ ΌΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ:

  《Ο Ν. Μπελογιάννης δεν αποχαρακτηρίζεται. Δήλωση μετανοίας στην Αστική Τάξη δεν υπέγραψε όταν ήταν Ζωντανός, όπως και άλλα χιλιάδες μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, δεν υπογράφει ούτε και Νεκρός! Περιλαμβάνεται στο πάνθεον των ηρώων του επαναστατικού κινήματος, μαζί με δεκάδες χιλιάδες συντρόφους μας.》

  ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΒΑΛΆΝΕ ΚΆΤΙ από Λεωνίδα Θεμιστοκλή (Πάταξον με Ακουσων δε) Μιλτιάδη Αθ. Διάκο Γ. Καραϊσκάκης ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/Εκτελέσεις από τους Ξένους και Ντόπιους Ξένους !!
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ! ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Αlex!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΘΕΜΑ: ΕΊΜΑΣΤΕ ΩΡΑΊΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


  Να γίνει η Ελλάδα Κέντρο Παγκόσμιου Πολιτισμού και Ειρήνης τονίζοντας πως «Είναι η Μόνη Λύση» (Προσθέτουμε Εμείς: Σαυτην την Δύσκολη Παγκόσμια Εξίσωση! Διότι η Ελληνική Παιδεία ο Ελληνικός Πολιτισμός Είναι η Μοναδική Ανέκαθεν Παγκόσμια Αντίληψη/Φιλοσοφία Που Εστί ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ! Ανάβει Το Ανθρώπινο ΩΝ ΣΕ ... ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ (ΕΞ-ΕΛΙΞΗ))!!!

  «Είναι Ιεροσυλία αυτό που γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία όλα μπήκαν κάτω από το χαλί. Σήμερα ο μνημονιακός είναι Πατριώτης» είπε μεταξύ άλλων ο Μίκης Θεοδωράκης και συνέχισε:
  «Έχει χυθεί Αίμα για την Ελευθερία της Πατρίδας ΜΑΣ, Και το Αίμα είναι Ιερό. Αυτοί που Αντιμετωπίζουν τον Λαό ως Σκουπίδια να ξέρουν ότι σε Βάθος Χρόνου (Προσθέτουμε Εμείς: dt), τα Σκουπίδια ΑΥΤΑ μπορούν να Μεταβληθούν (Προσθέτουμε Εμείς: Και να Μετασχηματιστούν) σε Δυναμίτες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος3 Απριλίου 2017 - 12:21 μ.μ.
  Έχουν ΚΑΚΌ ΣΚΟΠΌ! ΘΈΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΉ ΣΥΝΤΆΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΠΡΟΔΟΣΊΑ και Τυπικά! Το θέλουν οι Αποικιοκράτες! Οι Λακέδες εκτελούν ΜΌΝΟ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ!

  Βρήκαμε και παραθέτουμε το κάτωθεν:


  Ανώνυμος29 Μαρτίου 2017 - 1:44 π.μ.
  ΘΕΜΑ: Ομοιότητες και Διαφορές, Ταυτότητες και Ισότητες.

  Ερώτηση για τους ... Τετραπέρατους:

  Βρέστε Ομοιότητες και Διαφορές Μεταξύ του "Δημοψηφίσματος" του Ερντογκάν και Της Προσπάθειας Θεμελιακής Αλλαγής του Σημερινού Συντάγματος (Μαζί και το τα της Εκκλησίας της Ελλάδος) των Ελλήνων!
  Παράλληλα Διατύπωσε και Βρέστε με την Άτοπο Απαγωγή της Σχέσης ΜΚΟ και Διάλυση Μιας Χώρας (Συγκεκριμένη Διάταξη των Συντεταγμένων: Ορίζουμε Χώρο: Ελλάς). Ως Βοηθητικό Τύπο παίρνουμε την ΜΚΟ με τα Κοινά Νούμερα: Πράττττω, βγάζουμε ΥΠΈΞ με την Συντεταγμένη Στροφογυριζόπουλο.
  Δεν Αναγνωρίζουμε Λύσεις (Μιγαδικές) με Χρόνους, Θρόνους και Αξιώματα Πατριαρχικά, Διότι με την Μελέτη του 2004 Το Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικών Επιστημών Του Πάνω και Κάτω Μαχαλά στην Ανω Βόλτα τα Απέρριψε με Παμψήφιο. Επίσης Όσοι Φοιτητές Επισκέφτηκαν τα Φροντιστήρια ΗΠΑ (=ήμουν παράνομος/πρόστυχος ανάκαθεν) δεν θα Εξετασθούν, Να Παραδώσουν Αμέσως Λευκή Κόλαση (!) Και Αποβάλλωνται/Αποβάλωνται ΩΣ Απόβλητα.

  Η Εξέταση Αρχινά για Τους Υπόλοιπους.

  Και Καλή Επιτυχία.

  Ο Διδάκτωρ Σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή