Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017

Μπράβο στην πλειονοψηφία των συμβολαιογράφων της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, 05.10.2017

Μπράβο στην πλειονοψηφία των  συμβολαιογράφων
της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,   05.10.2017
==============================================

Μπράβο  στην πλειονοψηφία των συμβολαιογράφων, που αντιδρούν και. αρνούνται να υπογράψουν τις εγκληματικές απαιτήσεις των "εταίρων μας", για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Αν υπάρχει κάποια δύναμη στον ορίζοντα, που μπορεί να σώσει την Ελλάδα, είναι η συνένωση  όλων μας, ανεξαρτήτως δεξιών, κεντρώων ή αριστερών προτιμήσεων, εναντίον αυτής της λαίλαπας, που διαρκεί ήδη περίπου 8 χρόνια, και που σε πείσμα των αφηγημάτων ότι...δήθεν τελειώνουμε βγαίνοντας στις αγορές, η επιτήρηση όπως και αν λέγεται, δεν πρόκειται να αρθεί ούτε ως το έτος 3000. Και τούτο, επειδή είναι ξεκάθαρο, ότι χωρίς ανάπτυξη, το τεράστιο ελληνικό χρέος, που φορτώθηκε και με επαχθή και απεχθή στοιχεία, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Αλλά, ακριβώς, η παραμονή μας στην ευρωζώνη αποκλείει υγιή ανάπτυξη, που πρέπει να φθάνει τουλάχιστον στο 3.5% ετησίως. Αντιθέτως, μένοντας στην ευρωζώνη, και λαμβάνοντας αγοραστική δύναμη με το σταγονόμετρο, θα έχουμε με τις καλύτερες των συνθηκών, 0,3-0,5%, ετήσια ανάπτυξη, αρκετή ίσως για κυβερνητικούς πανηγυρισμούς, όχι  όμως αρκετή για την επιβίωση της χώρας. Και να μην λησμονήσω και  το που βασίζεται ο πρόσφατος πανηγυρισμός κυβέρνησης, εταίρων και μερικώς αντιπολίτευσης, που δήθεν διαπιστώνουν ότι "η οικονομία πάει καλύτερα", κάποιοι δείκτες γύρισαν σε αναιμικό θετικό πρόσχημα, και... να την, έφθασε  .η ανάπτυξη!

Όμως, πρόκειται για   αναίσχυντη "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας" τηρουμένων πάντοτε διαφορών και αναλογιών. Διότι, η βελτίωση αυτή, που δεν φαίνεται οπωσδήποτε με γυμνό οφθαλμό, αν πράγματι υπάρχει, οφείλεται 100% στην αύξηση του τουρισμού, που πήγε φέτος πολύ καλά σε ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και όχι χάρη σε αυτά. Ο Θεός της Ελλάδας! Για να γνωρίζουμε περί τίνος ομιλούμε. 

2 σχόλια:

 1. ΘΕΜΑ: ΠΟΙΑ Ελλάδα;;; ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΟΘΡΟΜΑΧΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ!  Ακόμη ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ "ΦΥΛΑ" και Την Οργανωμένη Μελετημένη Παγίδα των ... "Μειωνοτήτων" ως αρχή Θράκη !!!


  Αλλά Τί να περιμένεις ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑΡΕ ΑΠΟ "ΤΟΤΕ" ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΑΝ ΤΟ "ΤΑ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" (και όχι την παραχάραξη που κάναν ως Τίτλο "Τα Μεταφυσικά" Του Αριστοτέλη!!!);;; Μα ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΛΛΑ και Χθές και Προχθές) ΔΕΝ Έχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ - ΤΙΠΟΤΕΣ!!!


  Αναγάγουν ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΩΝΤΕΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ τον ... "Τουρισμό" δηλ. ΤΟΥΣ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΏΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ... ΩΣ ..."ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ"!!!

  Τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (=[Αρχαία] Ελληνικά σημαίνει: Σκουπίδια) ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΝ:

  Πρέπει Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!!! Και ΈΤΣΙ ΑΥΤΟΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΞΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ/ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ!!!

  Όπως ο Σατανικός ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ θέλει να ΑΛΛΑΞΕΙ (Δια Νόμων Την Κατακρεούργηση Τόσο Του Σώματος Όσο και Την Ψυχή ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ [Το Παίζουν Θεοί Τα Σκατά] ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΔΗΜΗΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ) ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ.... (γιαυτό ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ιδιαίτερα Σήμερα ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΏΣ ΛΥΣΗ!) ΈΤΣΙ θέλουν να ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

  Ρέ Καταραμένοι και Εσείς και Οι Φύτρα (πράξη είναι: ΌΤΙ ΌΛΑ ΤΑ Παιδιά ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ Του Έθνους και Των Πουλημένων Τομαριών τα Αποδέχθηκαν οι Αποικιοκρατες ως Ταπεινούς Καλούς Λακέδες) Σας:

  1ον. Νοοτροπία Εστί Η ΤΡΟΠΗ (Επιστημονική Ορολογία Της Φυσικής) ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ!!! Και ΟΧΙ Ρέ Βόθροι ο ... ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ!!!

  2ον. Άλλο ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και ΑΛΛΟ Συμπεριφορά!!! Και Εγώ/Εμείς Αρκετές Φορές Δεν Έχουμε Καλή Συμπεριφορά ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ... ΘΕΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ!!!

  3ον. ΜΑΘΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΏΡΑ!!! Αλλά Ξανά Αυτοπιαστήκαμε Εγώ/Εμείς... Αδιάβαστος/οι!!! Ξεχάσαμε ΌΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ και Βασίζονται στην "Αγραμματοσύνη" Του Κόσμου! Γιαυτό Και Τα Υπουργεία Παιδείας και Θρησκεύματος τα θεωρούμε μέσα Από Την Εμπειρία και Ζωντανή Πράξη ΤΟ Εφιαλτικό Δούρειο Κατασκεύασμα ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ Αγγλοαμερικανών Αποικιοκρατών Στην Ελλάδα με Τους ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΛΑΚΕΔΕΣ ... ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Αυτοί Δεν Έχουν Τον Θεό Τους!!! - !!!

  Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και Αλλα Αλλά Δεν Αξίζει να βρισκόμαστε σε Διάλογο με Λακέδες και Προδότες Αυτής Της Χώρας ΤΩΝ Ελλήνων!

  Hellas IST die Manifestation Des Seins und Werdens! Der Große Feind der Hellenen Sind die Lakaien der Agloamerikanische Kolonialmächte seit der Revolution der Nation! Ein Beispiel ist der Agloamerikanische infizierte Bürgerkriege nach 1945 mit ihrer folgen, anderes Beispiel ist die USA Junta 1967 anderes Beispiel ist die bis heute Besetzung Cyperns seit 1974!


  Σαυτόν Τον Μαχαλά Της Καταραμένης Κατάρας που η Πύκνωση Της Είναι η ΑΡΑ βοηθά Μόνο Σίδερο και Φωτιά όπως Έκανε ο Ηρακλής στην Λερναία Ύδρα!

  Και να ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ... "Μύθο" (;;;) Του Ηρακλή με τας ... Αμαζώνας!!! Κρύβονται ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ/ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ/ΠΟΛΙΤΙΚΑ/Πρότυπα Πατέρας-Μάνας/Ανδρας-Γυναίκα ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!


  Στον Διάολο ΟΙ Λακέδες ... ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!


  ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!  ... Με Επαναστατική Αγάπη "Τα Χρωματισμένα Παιδιά - Τα.Χι.Πι."
  ΥΓ. Στον Διάολο Ξανά Ώστε Να Ταρακουνηθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ερμηνεία: Νίκος Ξυλούρης

  Πουλημένοι Πουλημένοι
  Άλλη Στράτα δε σας μένει
  Μνήμα Σας Προσμένει
  Κάσα Καρφωμένη

  Για τους Πουλημένους
  Βόλι δε Χαλάμε
  Με Πέτρες και Κοτρόνια
  Τους Πετροβολάμε

  Πουλημένοι Πουλημένοι
  Άλλη Ωρα δε Σας μένει
  Μνήμα Σας Προσμένει
  Κάσα Αφορισμένη

  Και για Ολους Ιδια
  Θα ’χετε Κονάκι
  Λακούβες με Σκουπίδια
  Κι Απάνω τους Κοράκι

  Όλοι οι Πουλημένοι
  Είστε ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ
  Απ’ την Δική μας τη Γενιά
  Από Εργάτη Ποιητή Επιστήμονα
  Κι από Γραφιά.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή