Μπράβο στην πλειονοψηφία των συμβολαιογράφων της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, 05.10.2017

Μπράβο στην πλειονοψηφία των  συμβολαιογράφων
της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,   05.10.2017
==============================================

Μπράβο  στην πλειονοψηφία των συμβολαιογράφων, που αντιδρούν και. αρνούνται να υπογράψουν τις εγκληματικές απαιτήσεις των "εταίρων μας", για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Αν υπάρχει κάποια δύναμη στον ορίζοντα, που μπορεί να σώσει την Ελλάδα, είναι η συνένωση  όλων μας, ανεξαρτήτως δεξιών, κεντρώων ή αριστερών προτιμήσεων, εναντίον αυτής της λαίλαπας, που διαρκεί ήδη περίπου 8 χρόνια, και που σε πείσμα των αφηγημάτων ότι...δήθεν τελειώνουμε βγαίνοντας στις αγορές, η επιτήρηση όπως και αν λέγεται, δεν πρόκειται να αρθεί ούτε ως το έτος 3000. Και τούτο, επειδή είναι ξεκάθαρο, ότι χωρίς ανάπτυξη, το τεράστιο ελληνικό χρέος, που φορτώθηκε και με επαχθή και απεχθή στοιχεία, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Αλλά, ακριβώς, η παραμονή μας στην ευρωζώνη αποκλείει υγιή ανάπτυξη, που πρέπει να φθάνει τουλάχιστον στο 3.5% ετησίως. Αντιθέτως, μένοντας στην ευρωζώνη, και λαμβάνοντας αγοραστική δύναμη με το σταγονόμετρο, θα έχουμε με τις καλύτερες των συνθηκών, 0,3-0,5%, ετήσια ανάπτυξη, αρκετή ίσως για κυβερνητικούς πανηγυρισμούς, όχι  όμως αρκετή για την επιβίωση της χώρας. Και να μην λησμονήσω και  το που βασίζεται ο πρόσφατος πανηγυρισμός κυβέρνησης, εταίρων και μερικώς αντιπολίτευσης, που δήθεν διαπιστώνουν ότι "η οικονομία πάει καλύτερα", κάποιοι δείκτες γύρισαν σε αναιμικό θετικό πρόσχημα, και... να την, έφθασε  .η ανάπτυξη!

Όμως, πρόκειται για   αναίσχυντη "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας" τηρουμένων πάντοτε διαφορών και αναλογιών. Διότι, η βελτίωση αυτή, που δεν φαίνεται οπωσδήποτε με γυμνό οφθαλμό, αν πράγματι υπάρχει, οφείλεται 100% στην αύξηση του τουρισμού, που πήγε φέτος πολύ καλά σε ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ και όχι χάρη σε αυτά. Ο Θεός της Ελλάδας! Για να γνωρίζουμε περί τίνος ομιλούμε. 

Μπράβο στην πλειονοψηφία των συμβολαιογράφων της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, 05.10.2017 Μπράβο στην πλειονοψηφία των  συμβολαιογράφων της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,   05.10.2017 Reviewed by Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη on Οκτωβρίου 05, 2017 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια