Προστασία των ζώων της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη,

Maria Delivani delimar@uom.edu.gr

28 Μαρ (Πριν από 1 ημέρα)
προς Κονταξής
Επιβάλλεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ η λήψη μέτρων, με τη θέσπιση ενός ΣΟΒΑΡΟΥ ΝΟΜΟΥ για την προστασία των ζώων και την πάταξη αυτού του βάρβαρου ανθρωποκεντρισμού από τον οποίον διακατέχεται ένα τμήμα των Ελλήνων (μικρό θέλω να ελπίζω), το οποίο εγκληματεί με αποτρόπαιους τρόπους και σε καθημερινή βάση εναντίον των ζώων, των συγκατοίκων μας δηλαδή στον πλανήτη Γη.
Οι τιμωρίες πρέπει να είναι πολύ σκληρές και παραδειγματικές για τα ανθρωπόμορφα αυτά τέρατα, γιατί εκτός όλων των άλλων, εκτιθέμεθα ανεπανόρθωτα στις πιο πολιτισμένες από εμάς (στο χώρο αυτόν τουλάχιστον) χώρες.
Βέβαια, με νόμους μόνο, η φρικώδης αυτή κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται με ριζικό τρόπο. Χρειάζεται εκπαίδευση και όχι εκφοβισμός, σε μια πιο μακροχρόνια βάση. Προτείνω ένα μάθημα, μιας ώρας την εβδομάδα, από την πρώτη δημοτικού, σχετικά με τις υποχρεώσεις μας απέναντι στα ζώα.

Προστασία των ζώων της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Προστασία των ζώων της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Reviewed by Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη on Μαρτίου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια