ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Σχόλιο Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 15.06.2018 =============================================================

ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Σχόλιο Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 15.06.2018 ============================================================= Ο ελληνικός λαός, τώρα που απειλείται από πολλές πλευρές, η σωτηρία του θα είναι η ενότητα. Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν, και προηγούμενες της παρούσας, κυβερνήσεις έκαναν τραγικά λάθη στο θέμα της Μακεδονίας. Αλλά, τα λάθη αυτά δεν πρέπει να τα υπερασπιστούν, τώρα, οι διάδοχοι πολιτικών του παρελθόντος, αλλά όμως, ούτε η παρούσα κυβέρνηση να πιστεύει ότι παλαιότερα λάθη ακυρώνουν τα τρέχοντα δικά τους.

Το θέμα είναι να σωθεί η πατρίδα και όχι η εξαγωγή συμπεράσματος για το ποιος έκανε μικρότερα ή μεγαλύτερα λάθη. Οπωσδήποτε, αν οι πολιτικοί τώρα, ή όσοι από αυτούς, υπερασπιστούν το ξεπούλημα της Μακεδονίας, θα είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο, μετά, να επιβιώσουν ως πολιτικοί. Ο ελληνικός λαός, απ'άκρη σε άκρη της χώρας, είναι εξοργισμένος, όπως ποτέ άλλοτε, και αποκλείεται να δώσει συγχωροχάρτι στους πωλητές της Μακεδονίας. Συνεπώς, ακόμη και όσοι από τους βουλευτές, είναι τυφλωμένοι από την αγάπη για την καρέκλα τους, αυτήν θα την έχουν για πολύ λίγο ακόμη, αν ευλογήσουν το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ενώ αν συμβάλλουν στη ματαίωσή του, θα την απολαμβάνουν για όσο καιρό το επιθυμούν.

Οι άνθρωποι, και συνεπώς και οι πολιτικοί κάνουν λάθη. Να τα ξεπεράσουμε και όχι να δεσμευόμαστε από αυτά. Αναγγέλλονται επίσης απειλές εναντίον των διοργανωτών των συλλαλητηρίων. Με το κλίμα που επικρατεί θα πω "πως άργησαν"!!!!

ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Σχόλιο Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη 15.06.2018 ============================================================= ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ  ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Σχόλιο Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη      15.06.2018 ============================================================= Reviewed by Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη on Ιουνίου 15, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια