ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Σαδιστική παραδοχή Μέρκελ: "Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να περνάνε δύσκολα"

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Σαδιστική παραδοχή Μέρκελ: "Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να περνάνε δύσκολα"




Έχει απόλυτο δίκαιο η κυρία Μέρκελ και οι πέριξ αυτής....: οι "επιτυχίες" μας σημαίνουν ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, η οποία και πρέπει να συνεχιστεί, χωρίς ημερομηνία λήξης, αν παραμείνουμε πειθήνια, όπου είμαστε. Και φυσικά το τρίτο μνημόνιο είναι αποφασισμένο και αναπότρεπτο από καιρό, έστω κι αν το βαπτίσουν κάπως διαφορετικά. Αλλά, αυτά, μετά τις εκλογές, γιατί πριν έχουμε τα προεκλογικά πυροτεχνήματα της εξόδου στις αγορές, που επιβάρυνε το χρέος κατά 2,5Ε δισ. και τις.... επισκέψεις φιλοφρόνησης της επικεφαλής του προγράμματος εκτέλεσής μας.




Αλλά, αυτό που θα έπρεπε να μας "καίει" περισσότερο είναι ότι χθες, στην "υποδοχή" της κυρίας Μέρκελ, μόνο ελάχιστες χιλιάδες κατατρεγμένων Ελλήνων πήγαν να αντιδράσουν. Βέβαια, τα ΓΙΑΤΙ είναι πολλά, αλλά αυτά θα έπρεπε πρωτίστως να εξουδετερωθούν, και αρκετά γρήγορα, πριν συντελεστεί το πλήρες ξεπούλημα της Ελλάδας.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Σαδιστική παραδοχή Μέρκελ: "Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να περνάνε δύσκολα" ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Σαδιστική παραδοχή Μέρκελ: "Οι Έλληνες θα συνεχίσουν να περνάνε δύσκολα" Reviewed by Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη on Απριλίου 12, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια