Η Ελλάδα έχει λεηλατηθεί, η παραγωγική της βάση έχει υποστεί ανεπανόρθωτη καταστροφή και ο λαός της έχει πλήρως εξαθλιωθεί σε βαθμό που ξένοι να τολμούν ανενόχλητα να υποδεικνύουν πολιτικούς της αρεσκείας τους, τους οποίους οι Έλληνες "άποικοι" θα πρέπει να ψηφίσουν, αλλά και ο διοικητής της ΤΕ να τολμά να χρησιμοποιεί το νόμισμα για να τρομοκρατήσει τους συμπατριώτες του/βουλευτές, προκειμένου να ψηφίσουν ή να μη ψηφίσουν αυτό που, διαφορετικά, θα αποτελούσε την προτίμησή τους.


Φυσικά υπάρχουν βαριές ευθύνες για όλα αυτά. Και βεβαίως αυτές βαρύνουν πολύ συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα. Ωστόσο, η εκδίκηση ας περιμένει καλύτερες ημέρες. Γιατί το πρώτιστο είναι να σταθούμε στα πόδια μας, να επανακτήσουμε  ένα ελάχιστο εθνικής αξιοπρέπειας που βάναυσα μας αφαιρέθηκε, και να προσπαθήσουμε να βγούμε από το βούρκο, όπου βρισκόμαστε τα 5 και πλέον τελευταία χρόνια.


Από τη σκέψη αναβολής θα πρέπει να εξαιρεθεί το μέγα σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, γιατί η αποκάλυψή του, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, που θα αποδείκνυαν συνωμοσία εναντίον της χώρας, θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήρια.
Reviewed by Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη on Δεκεμβρίου 30, 2014 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια