ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Της Μαριας Νεγρεποντη-Δελιβανη 11.03.2023 Newsbreak

 ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Της Μαριας Νεγρεποντη-Δελιβανη 11.03.2023 Newsbreak

 

=================================================
 
Κατακριτεος ανενδοιαστα, αυτος ο ξυλοδαρμος και καθε αναλογη μορφη βιας, Δυστυχως, ομως, επιδεκτικος ερμηνειας. Ο μεσος Ελληνας ξεχειλιζει απο οργη, που ειναι πια ανημπορος να τιθασσευσει. Το εγκλημα των Τεμπων, αλλα δυστυχως και οι "μεθοδευσεις" αντιμετωπισης του ειναι, απο καθε πλευρα απαραδεκτες, ασηκωτες, αλλα και απανθρωπες.
 

 
Ετσι, ο μεσος Ελληνας που μεχρι σημερα υπεστη σχεδον αγόγγυστα τις απανωτες καταδικαστικες αποφασεις των ηγεσιων του, εναντιον του,με πρωτα στη λιστα τα εγκληματικα μνημονια, την χωρις αντιδραση υπογραφη τους απο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ μετα το 2010, την πιστη εφαρμογη τους εκτοτε, την ανεπιτρεπτη εξαπατηση των Ελληνων περι ΔΗΘΕΝ οικονομικης αναπτυξης, περι ΔΗΘΕΝ θριαμβων στη οικονομια (που καταρρεει), περι δηθεν τελους εποπτεια των χρεους και δηθεν βιωσιμοτητας του, περι ΔΗΘΕΝ αντιμετωπισης των εθνικων μας προβληματων, που η αληθεια ειναι οτι απειλουν να μας εξαφανισουν, περι δηθεν του καλως εχειν στο χαος της δημοσιας διοικησης, και που αλλου....γιατι το ΧΑΟΣ ειναι παντου.
 
Του μεσου Ελληνα, μετα το εγκλημα των Τεμπων, "γυαλιζει το ματι του", οταν ακουει περι πολιτικων, και οταν συναντα πολιτικους, ανεξαρτητως σε ποιο κομμα ανηκουν η ποιο κομμα υποστηριζουν. Συγκεκριμενα, δεν κανουν διακριση της τραγωδιας στο ΜΑΤΙ και αυτης των Τεμπων, παροτι ορισμενοι καταφευγουν στην αθλιοτητα της προσπάθειας απαλλαγης ευθυνων της ΝΔ, επειδη.....υπηρξε και η τραγωδια στο ΜΑΤΙ.
 
Με γυαλισμενο, λοιπον, το ματι επιτεθηκαν οι καποιοι σε καποιο εστιατοριο των Αθηνων, στο Γιανη Βαρουφακη, που νοσηλευεται στον Ευαγγελισμο.
 
Τι του καταμαρτυρουν, εκτος της πολιτικης του ιδιοτητας;;;;Δεν το γνωριζω, και επαναλαμβανω οτι για οτιδηποτε και αν προκειται, δεν επρεπε να τον ξυλοκοπησουν.
 
Προσπαθωντας, ωστοσο, να μαντέψω το λογο του ξυλοδαρμου του Γ.Β. (και οχι να τον δικαιολογήσω), θα ελεγα οτι βαρυνεται με την αθετησασα υποσχεση, προς τον ελληνικο λαο, του "σκισιματος των μνημονιων", που στη συνεχεια "εγινε χωμα να τον πατησει ο κ. Σοιμπλε.
Τι θα επρεπε να πραξει ο κ. Γιανης βαρουφακης και ολοι οι πολιτικοι που δεν τηρησαν τις σχετικες τους υποσχεσεις στον μαρτυρικο ελληνικο λαο;
 
Οταν διαπιστωσαν οτι δεν ειναι σε θεση να εκπληρωσουν αυτα που υποσχεθηκαν....επειδη απειλουνται κ.ο.κ. ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΎΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΆΞΟΥΝ.
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Της Μαριας Νεγρεποντη-Δελιβανη 11.03.2023 Newsbreak  ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ  Της Μαριας Νεγρεποντη-Δελιβανη                  11.03.2023 Newsbreak Reviewed by Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη on Μαρτίου 11, 2023 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια